2777
2789
عنوان

مادرشوهراتون موقع زایمان چکار کردن براتون

| مشاهده متن کامل بحث + 370 بازدید | 51 پست
بگو بچه گریه میکنه اذیت میشی شب ها دیگ نمیخواد شما بمونی مامانم کمک هست جلوشوبگیر طبق تجربه فقط نزا ...

مگه اینکه به شوهرم بگم هرچند اون مهم نیس براش این حرفا همین که یه جا بره مفتی سرویسش بدن بستشه چون کلا هرجا میره دو سه شبو میمونه

فقط 8 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
خدایا معجزتو سالم بغلم برسون. اللهم صل علی محمد و ال محمد
ببین تو بعد زایمان خب سختته واقعا همینجوری جسمیبعد فکر کن روانتم یکی بریزه بهمبه آرامش نیاز داریبرو ...

اره منم غصه اینو دارم تازه دخترشم مثل‌ خودشه اونم با بچه هاش اضافه کن

1
5
10
15
20
25
30
35
40

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

چ عذابی دیدی

تازه اونی ک تعریف کردم فقط ی قسمتش بود 

الان انقدر ازشون بدم میاد متنفرممممممم 

خدایا چ کینه ای تو دلم گذاشتن 

نفرینشون میکنم اما روز ب روز بهتر میشن 

میگن ظالم همیشه سالم 

تازه طلبکار م هستن 

من بخاطر بی پولی وخسیسی شوهرم بعد زایمان یبوست گرفتم بعدشم هموروئید 

وای اومده بود سرویس بهداشتی رو دیده بودپشت درش وا میستاد گوش میداد منم خونریزی مقعد داشتم تودستشویی گریه میکردم  تلفنو برداشته بود ب برادرشوهرام ک بچه هاشون بزرگن زنگ زده بود میگفت از کونش خون میاد 

جاریم بمن میگفت میخندید 

ای خدا 

آبروی منوبرد توآبروشونو ببر

امضا مودیدی میشه برای پاک شدن گناهام دعاکنی.
تازه اونی ک تعریف کردم فقط ی قسمتش بود الان انقدر ازشون بدم میاد متنفرممممممم خدایا چ کینه ای تو دلم ...

الهی عزیزم ایشلا تقاصشو پس میدن صبر کن

1
5
10
15
20
25
30
35
40
خب اینم خودشو میزنه به هزار جور مریضی مدامم از پادرد میناله

اولا که خانمی که زایمان کرده خیلی هنر کنه به خودش و نوزادش برسه نه اینکه به مهمون برسه بعدشم اگه از رفتارش مطمئنی خودتو بزن به مریضی نگو که حالت بهتر شده 

تجربه کردم که میگم 

❤❤خدایا شکر که هوامو داری یکم بیشترتر هوامو داشته باش بتونم مغز و روان و قلبم رو سروسامان بدم❤❤اگه نظرات ما با شما فرق داره چون اثر انگشت ما با شما متفاوته ؛  پس قرار نیست بخاطر عقایدی که آسیبی به همدیگه نمیرسونه باهم جنگ و جدل و بحث کنیم
اولا که خانمی که زایمان کرده خیلی هنر کنه به خودش و نوزادش برسه نه اینکه به مهمون برسه بعدشم اگه از ...

اون اصلا حال من براش مهم نیس همین که چتر کنه خونه یکی و ازش پذیرایی کنن کافیه اون ده شبم میدونه مادرم میاد میاد میشینه شامو نهارشو مادرم بده

1
5
10
15
20
25
30
35
40