2777
2789

دوستم تویه یک خانواده مذهبی به دنیا اومد

مذهبی سختگیر و...

بعد اینو از ١٠ سالگی پدرش مجبور کرد چادر سرش کنه و اصلا هم نمیذاشت چادرو بذاره کنار و...

دوستم نماز نمیخوند و پدرش خودشو کشت نتونست اینو نمازخون کنه بعضی وقتا این الکی که پدرش فکر کنه نماز میخونه میرفت رو به قبله بدون وضو ادای نماز خوندنو درمیارد

درکل پدره هم تسليم شد و دیگه نگفت برو نماز بخون و...

تاا رسید به ١٨ سالگیش  

طرفدار تیمی هستم که ازش قهرمانی زیاد دیدم😍😍♥️🚩🚩طرفدار تیمی که سرور همیشگی بعضیاست😂😂🤷‍♀️🤷‍♀️              و همانا خداوند پرسپولیس را آفرید که اس _ ق _ ال بدون سرور نماند😍😍♥️♥️🚩🚩🚩🚩🚩🚩

سنی که باید میرفت دانشگاه و محیط دانشگاه هم یجوری هست که خب کمتر کسی با چادره و دید نسبت به این عزیزان یکم سنگينه و... و دوستمم بشدت درون گراست و...
اینم پدرشو راضی کرد و چادر رو گذاشت کنار (درکل دوستم خیلی آدم با خدا و معتقدی هست و...)
این چادرو گذاشت کنار و از شانس خوب یا بدش هفته دوم‌ دانشگاه عاشق شد اونم چه عشقی..
عاشق یه پسر مذهبی 

طرفدار تیمی هستم که ازش قهرمانی زیاد دیدم😍😍♥️🚩🚩طرفدار تیمی که سرور همیشگی بعضیاست😂😂🤷‍♀️🤷‍♀️              و همانا خداوند پرسپولیس را آفرید که اس _ ق _ ال بدون سرور نماند😍😍♥️♥️🚩🚩🚩🚩🚩🚩

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

پسره خیلی خوب با قیافه متوسط حتی پایین تر

اینم پشیمون که چرا چادرو گذاشته کنار الانم بخواد دوباره سر کنه خب یجوریه دیگه

به پسره هم خیلی نزدیک شده ولی پسره هنوز ابراز علاقه ای نکرده

دوستم الان یک ماهه داره نماز میخونه و ...

با خدا باش و پادشاهی کن

ب خدا👌

اینا همش کار خداست

حالا شایدم با این پسر به سرانجام نرسه کارشون

ولی خدا خواست بگه بچه بی ادب به حرف پدرت گوش بده

چطور بعضیا به پدرو مادرشون بی اخترامی میکنن بعد انتظار دارن خدا دستشونا بگیره 

خدا گفته احترام به پدرو مادرعبادته 

با خداباش پادشاهی کن
اینا همش کار خداستحالا شایدم با این پسر به سرانجام نرسه کارشونولی خدا خواست بگه بچه بی ادب به حرف پد ...

واقعا خواست خداست