2777
2789
عنوان

100 میلیون تومان کجا کمک کنم

| مشاهده متن کامل بحث + 1855 بازدید | 120 پست

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

عزیز با این مقدار مگه میشه زندانی آزاد کرد؟

تا دلت بخواد خیلیا پول ندارن

خیلی سال قبل خداشاهده یکی سر سه ملیون مونده بود زندان

خانمش پا به ماه شده بود دیگه مادربزرگم خیرات پدربزرگم آزاد کرده بود زندانی از شانس مبلغ هدیه مادربزرگم به این آقا و چند نفر دیگه رسیده بود در حد ده تومن اون زمان داشته کمک میکرده

سال پدربزرگم اون سال ختم انعام گرفتن خرج ندادن سرخاک نرفتن

اینایی که میبینی خیلیاشون پول ندارن جریمه جرمشون بدن یا به شاکی پول بدن جاش میمونن زندان روزانه از اون مبلغی که باید بدن کم میشه(توضیح ساده ی اصطلاح حقوقیه و این قضیه واقعیه)

غذا درست کن مثلا عدس پلو ببر پایین شهر بده بهشون یامثلا دوبسته ماکارانی با یک رب بخر بده در خونه هاش ...

خب اینا رو با ۱۰ تومن هم میشه انجام داد ایشون میخواد ۱۰۰ میلیون کمک کنه 

درخواست دوستی قبول نمیکنم🌸

لباس گرم برای بچه ها شیرخشک برای نوزادان کلا برای بچه ها خرج کن بزرگا میتونن سرکار برن ولی بچه ها نه

اینجا ایران است رو برای تحقیر به کار نبرید💔هیچ چیز خطرناکتر از این نیست که جامعه‌ای بسازیم که در آن بیشتر مردم حس کنند که هیچ سهمی در آن ندارند. مردمی که حس می‌کنند سهمی در جامعه دارند از آن جامعه محافظت می‌کنند، ولی اگر چنین احساسی نداشته باشند، ناخودآگاه می‌خواهند که آن جامعه را نابود کنند.- مارتین لوترکینگ
بیشتر ببینید
چظور میشه کمک کرد برای آزادی زندانی ؟؟

من رفتم زندان شهرمون با توجه به مبلغ زندانی های جرائم غیر عمد که بخاطر مشکل مالی تو زندان هستن رو آزاد کردم کسی بود که بخاطر ۶ میلیون تو زندون بود همش ۶ تومن