2777
2789
عنوان

کادو زایمان شوهرتون چی گرفت براتون

| مشاهده متن کامل بحث + 334 بازدید | 44 پست
عه مثل من البته من بیشتر کارامو مادرشوهرم می‌کنه از اول بارداری استراحت مطلق بودم

آفرین به مادرشوهرت.

مادرشوهر من همسایه است ها، ولی کلا من رو یادش رفته، اتفاقا امروز با خودم میگفتم، فکر کنه خیرات امواتش، یه بشقاب غذا به شوهرم یا دخترم بده.

به من نده اصلا

لطف کرده واقعا به مامانش چه اخه

دیگه اون زمان تو یه ساختمون بودیم هرچی مامانش میگفت میگفت چشم

خدایاسرده این پایین ازاون بالا اگه میشه نگام کن         یه کاری کن اگه میشه فقط گاهی خودت قلبمو ها کن     خدایاسرده این دستام ازاون بالاخودت ببین میلرزه         مگه حتی همه دنیا به این دوری به این سردی می ارزه😔

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

نه بخدا بحث این نیست من بعد سال ها با ای وی اف باردار شدم ۸ ماه تمومه تو خونم اگه مثل همه بارداری طب ...

آها حالا شد . خیلی شاکر خدا باشید ، خیلی حواشی داشته باشید.شما می‌فهمید سخت بچه دار شدن ینی چی!؟؟

قدمش خیر باشه انشاالله ک قطعا هستش.

بیمارستان خصوصی میرم دیزاین اتاق اینا می‌خوام ردیف کنم برا عکاسی

اگه اتاق خصوصی هست اوکیه

مامان: بله.....!میدونستی عشق یه مرد مال زنه؟!خب اونوقت اون زن از نظر تو کیه؟مامانم، عشق من مال توئه😍🌱🌻واینگونه من مردم واست💫🧿 پسررررم🧿💫
هم مادرشوهر خوب هم شوهر خوب دیگ چی میخواین من سر بچه اولم نمیتونستم بشورمش مادرشوهرم دست نزد بااینک ...

نه من مادرشوهرم ۸ ماه تمومه غذام رو میپزه میاره میاد گاهی خونم رو تمیز می‌کنه واقعا کم نزاشتن برام این مدت 

من شوهرم میره میخوره غذاشو غذای منم میاره

خدا خیرش بده، قدرشون بدون.

به خدا خیلی وقتا شوهرم نون و پنیر خورده.

من که نمیتونم برم خونشون، پله زیاد دارن، شوهرمم نرفته، مگر کاری داشتن، ولی برای غذا اصلا نرفته.

به خدا هر بار خورشت بپزه، حتی خواهرشوهرم نباشه، یه ظرف برمیداره برای خواهرشوهرم و شوهرش، میگه فلانی خیلی قیمه دوست داره.دامادش رو میگه.

ولی به پسر خودش ، یه بار نگفته گشنه نمونید .....

چی بگم، خدا هیچ بنده ای رو از دست و پا نندازه که به کسی محتاج باشه

خدا خیرش بده، قدرشون بدون.به خدا خیلی وقتا شوهرم نون و پنیر خورده.من که نمیتونم برم خونشون، پله زیاد ...

آخ خواهر همین عجوزه ۴ روز دیگه از پا بیوفته از شما توقع داره تر و خشکش کنی 

مادر شوهر منم اونموقع با من تو ی خونه زندگی میکرد باردار بودم خداشاهده ی با این ک میلیون میلیون حقوق میگرفت ی بار ی آدامس برام نگرفت 

فقط 19 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
آخ خواهر همین عجوزه ۴ روز دیگه از پا بیوفته از شما توقع داره تر و خشکش کنی مادر شوهر منم اونموقع با ...

همین الانش توقع داره.

خواهرشوهرم یه روز درمیون میاد خونش.

هی به من میگفت تو خونه پوسیدم دوست دارم برم بازار ، بیا باهام بریم، گفتم من دخترم اذیت میکنه، خودت که میبینی، با دخترت برو.

میگفت نه اون نمیاد میگه گرمه و فلان و ....

کلا توقعاتش از من و شوهرمه.

به من همیشه میگه تو محرم اسرار منی.

دیگه نمیدونم منظورش چیه، جالبه خوردنی باشه من نامحرمم

خدا خیرش بده، قدرشون بدون.به خدا خیلی وقتا شوهرم نون و پنیر خورده.من که نمیتونم برم خونشون، پله زیاد ...

البته من خواهر شوهر هم ندارم بی تاثیر نیس فک کنم 😂

شوهر من فرزند اولشونه چون یکمم به سختی باردار شدم کلا هوامو زیاد دارن 

پدرشوهرم مثلا من میرم خونشون یه مبل راحتی هست زود بلند میشه میگه تو بشین خجالت میکشم خودم 

آها حالا شد . خیلی شاکر خدا باشید ، خیلی حواشی داشته باشید.شما می‌فهمید سخت بچه دار شدن ینی چی!؟؟قدم ...

به من یه دکتر گفت بچه دار نمیشی یادم نمیره اون غروب رو دو ساعت تا خونه تو ماشین من گریه کردم همسرم سکوت 

رسیدم خونه صبح رفتم یه استانه دیگه دکتر که گفت قلت کرده اون دکتر درسته سخته ولی میشه و خدارو شکر بار اول انتقال نتیجه گرفتم