2777
2789
عنوان

کادو زایمان شوهرتون چی گرفت براتون

| مشاهده متن کامل بحث + 334 بازدید | 44 پست

دوماه دیگه زایمانم ۹۰ تومن قایمکی از من سکه اینا جمع کرده بود برای زایمانم بده سرویس بگیره ولی یهو یه زمین خریدیم بنده خدا اونارو آورد نذاشت طلاهامو بفروشم حالا نمیدونم تا اون موقع چیزی بتونه بگیره یا نه 🥺🥺🥺

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

اولیو پابندطلا

دومیو یادم نیست 

تو بیمارستان بهت بده ضایعس

مامان: بله.....!میدونستی عشق یه مرد مال زنه؟!خب اونوقت اون زن از نظر تو کیه؟مامانم، عشق من مال توئه😍🌱🌻واینگونه من مردم واست💫🧿 پسررررم🧿💫
برای دختر اولم یه سرویس جواهر خرید البته اون زمان طلا مفت بود، پول دو گرم الان داده بود.برای اینی ک ...

اره طلا الان گرون شده ولی بالاخره بعد بارداری سخت باید طلا بگیرن خوشحال بشیم 😂

اره طلا الان گرون شده ولی بالاخره بعد بارداری سخت باید طلا بگیرن خوشحال بشیم 😂

برای این بارداریم، من باید برای اون کادو بخرم.

بنده خدا شب به شب، میاد تمام ظرفهایی که تو روز کثیف شده رو میشوره.

خونه جارو میکنه.

غذا هم دو خط در میون داریم.

کلا دراز کشم و کل کارا و خریدا و ... گردن اون بنده خداس.

برای این بارداریم، من باید برای اون کادو بخرم.بنده خدا شب به شب، میاد تمام ظرفهایی که تو روز کثیف شد ...

عه مثل من 

البته من بیشتر کارامو مادرشوهرم می‌کنه از اول بارداری استراحت مطلق بودم 

خخخخ

من آنقدر شوهرم گاگوله تصمیم ب بارداریارو خودم میگرفتم اون همیشه مخالف بوده بخاطر ترس و یی پولی 

همیشه هم زبونش درازه 

میگ صبح میرم شب میام کاش مجرد بودم 

شماها چطور منت سر شوهراتون میذارید 

ی زنداداشم دارم اون خودشو چسبوند اومد ب زور زن داداشم شد همیشه سرش منت میذاره وای بخاطر تو بچه دار شدم بخاطر تو فلانم

امضا مودیدی میشه برای پاک شدن گناهام دعاکنی.
دیااینکه دیگه چیه،خدایی یه کاری نکنید دل کسی ک نداره بسوزه.خود دانید.

نه بخدا بحث این نیست 

من بعد سال ها با ای وی اف باردار شدم ۸ ماه تمومه تو خونم 

اگه مثل همه بارداری طبیعی داشتم اصلا اینکارا برام مهم نبود

عه مثل من البته من بیشتر کارامو مادرشوهرم می‌کنه از اول بارداری استراحت مطلق بودم

هم مادرشوهر خوب هم شوهر خوب 

دیگ چی میخواین 

من سر بچه اولم نمیتونستم بشورمش  مادرشوهرم دست نزد بااینکه نوزاد ۲۰روزه بود گفت بلدنیستم

امضا مودیدی میشه برای پاک شدن گناهام دعاکنی.
زمین خریدین،بازم ناراحتی!؟؟؟؟

نه ناراحت نیستم اخه نمیدونم دیگه برای زایمانم بتونه چیزی بگیره یانه 🤪 ولی اگه زمینو نمیگرفتیم اون سرویسی که دوست داشتمو میتونست برام بخره بعد زمین ارث پدریشون ایناست به ناچار گرفتیم که کس دیگه نیاد داخل حیاط شون