2777
2789

مامانا؟من شنبه غربالگری اول دارم .استرس دارم 🥺

اول برم سنو بعد برم آزمایش؟برای آزمایش ناشتا بودن لازمه؟انقد شنیدم تو نی نی سایت که بدون علایم جنین قلبش نزده و بعد چند ماه تو سنو دیدن که ترس افتاده به جونم 

وای منم این استرسو دارم🥺😭 شنبه نوبت گرفتم که برم

دکترم بهم گفت ناشتا بودن نیاز نیست 

اول باید بری سونو بعدش ازمایش (توی یک روز باید انجام بشه هردو)

به قول فروغ فرخزاد:                                                          تو خوب باش، آن کس که فهمید قدر میداند                         وآن کس که نفهمید،روزی دلش برای تمام خوبی هایت تنگ میشود🧸❤

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

اول سنو، بعد جوابشو ببر برای ازمایشنیاز به ناشتا بودن نیستاسترس هم نداشته باشخیره همه چی، خیالت راحت ...

قربونت برم خدا از دهنت بشنوه .ممنونم که بهم امید دادی.خدا دلتو شاد کنه 

وای منم این استرسو دارم🥺😭 شنبه نوبت گرفتم که برمدکترم بهم گفت ناشتا بودن نیاز نیست اول باید بری سو ...

کاش شنبه زود بیاد و با کلی خبر خوب و سلامتی بیایم خونه 🤲

منم صبح شنبه سنو‌دارم.بعدش اگه ناشتا بودن نخواد میرم ازمایش.

ناشتا نمیخواد

نهایت یه روز فاصله بینش بیفته مشکل نداره ولی اول سونو باشه بعد ازمایش

سونو نهایت 20 دقیقه ازمایش هم 2 دقیقه وقت میگیره و انشالله با دل خوش میای خونه❤

ناشتا نمیخوادنهایت یه روز فاصله بینش بیفته مشکل نداره ولی اول سونو باشه بعد ازمایشسونو نهایت 20 دقیق ...

قربونتون برم ممنونم از راهنماییتون.ساعت ۱۱سنو دارم به امید خدا به سلامتی تموم بشه بعدش میرم آزمایش

منم صبح شنبه سنو‌دارم.بعدش اگه ناشتا بودن نخواد میرم ازمایش.

ناشتا بودن نمیخواد ولی چون تو سونو باید چیز شیرین بخوری ممکنه آزمایشات قندتو بالا نشون بده دکتر من جز ازمایش غربالگری ازمایش های خون ام کامل نوشته بود برای همین گفت ناشتا 

ولی در کل همه استرس دارن به دلت بد راه نده 

میری سونو هم اب میوه شیرین ببر با خودت 

هم قبلش صبحانه کامل بخور 

ده دیقه قبل اینکه  بری داخل یه بستنی وانیلی بخور 

اونجا ام خیلی زیاد و خیلی کم اب نخور خیلی خیلی ام راه نرو اولش یکم راه برو بعد دو سه دقیقه بشین بعد برو داخل    کلا سونو انتی یکم زمان بره ولی بستنی بخوری و اب اندازه   بچه قشنگ تو پوزیشن خوب قرار میگیره و سریع کارت انجام میشه

قربونتون برم ممنونم از راهنماییتون.ساعت ۱۱سنو دارم به امید خدا به سلامتی تموم بشه بعدش میرم آزمایش

اره فکر خوبیه

نگران هم نباش

هرچند همه با استرس میرن ولی بعد میخندن که چقدر بیخودی حرص خوردن

ناشتا بودن نمیخواد ولی چون تو سونو باید چیز شیرین بخوری ممکنه آزمایشات قندتو بالا نشون بده دکتر من ج ...

انقدر که استرس دارم فکر کنم هیچی از گلوم پایین نره اون روز.ممنونم که انقد کامل برام توضیح دادین .ایشالا همیشه سالم و سلامت و شاد باشی عزیزم

کاش شنبه زود بیاد و با کلی خبر خوب و سلامتی بیایم خونه 🤲

انشاالله 🤲🏻📿

به قول فروغ فرخزاد:                                                          تو خوب باش، آن کس که فهمید قدر میداند                         وآن کس که نفهمید،روزی دلش برای تمام خوبی هایت تنگ میشود🧸❤
انقدر که استرس دارم فکر کنم هیچی از گلوم پایین نره اون روز.ممنونم که انقد کامل برام توضیح دادین .ایش ...

قربونت انشالله که نی نی سلامت باشه ، ولی بدون که استرس از همه چی برات بد تره پس سعی کن آروم باشی