2777
2789

هر بار بخوان بیان فقط به همسرم میگن

قرار شده آخر هفته بیان 

من انتظار دارم که قبلش بگن اگه شرایط داری بیایم

چون کادردرمانم ممکنه کشیک داشته باشم فاصله شون تا اومدن هم ۵ ساعته

اینهمه پشت تلفن بهشون میگفتم آخر هفته میاین؟ بیاین خوشحال میشیم

گفتن نه 

الان همسرم میگه بهم زنگ زدن میخوان بیان

دیگه هم نگفتن شرایط داری یا نه

فقط اومدن رو خبر دادن بااینکه همسرم هربار بهشون میگه به زهرا اطلاع بدین نمیدن

میخواستم اگه قصد اومدن داشتن، زودتر کشیکم رو‌جابه جا کنم اما الان نمیتونم 

از طرفی امشب تولد همسرمه همه وسایل و کیک و برنامه ها رو برای دونفر چیدیم 

میدونم نمیرسم به تولد امشب چون خیلی کار دارم تا الان هم سرکار هستم

نظافت خونه هم مونده برای فردا همسرم جای اینکه ور دست من باشه باید خونه رو نظافت کنه

اعصابم خورده

میخوام برم کشیک فردا صبح ، شب برگردم

تولدش رو هم کنسل کنم

سخت نگیر 

گاهی همه چی هول هولی میشه 

اونا درک میکنن شاغلی 

نمیخواد همه چی به بهترین شکل خونه باشه 

بیاین سعی کنیم ادم خوبی باشیم تو هر شرایطی سعی کنیم کار درست رو انجام بدیم حتی اگر بقیه انجام ندن .ما خوبی رو یاد بقیه بدیم 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

اخه فکر اینو  نمیکنن شاید مسافرت باشی

به همسرت بگو بهشون بگه باید با خانومم هماهنگ کنم ببینم جایی یا کاری داریم یا نه 

کاربران محترم:زمانی که تاپیک میزنم یعنی انتظار هر نوع اظهار نظری را دارم ،پس مشکلی با انتقادشما ندارم در صورتی که ادب کلامتون در تاپیکم رعایت بشه . ،،،،اما وقتی در تاپیک کاربران دیگه اظهار نظر میکنم هرچند که تبادل نظر هست ، پاسخی که میزارم برای استارتر اون تاپیک هست اگر از کامنتم خوشتون اومد و ریپلای کردین خوشحال میشم اما اگر مطابق میلتون نبود لطف کنید بگذرید  چون چیزی که من کامنت گذاشتم دیدگاه من بوده و نسبت به منطق خودم پاسخ دادم پس تنها استارتر اون تاپیک حق انتقاد از کامنتم را دارند  در صورتی که صحبتم تضاد داشته باشد با عنوانشون اگر پاسخی از جانب من دریافت نکردین  دلیل نمیشه که حق با شماست🩷

حق داری شرایط شغلت خاصه اگر خانه دار بودی میگفتم تو و اون نداره  . به نظرم همسرت باید در عمل نشون بده نظر شما مهمه . باید بگه من از برنامه شیفت زنم خبر ندارم به خودش زنگ بزنید برای من فرقی نداره . چندبار این کارو کنه عادت میکنن حالا هم اروم باش تولد رو هم به فنا نده پیش اومده دیگه ولی از همین استفاده کن به شوهرت رک و راست بگو ببین چه قدر کارم اضافه شد . من که نمیگن نیان میگم معلوم کنن

اگر دوست داشتید لطفا برای شادی روح مامانم یک صلوات بفرستید 💚