rooki مدیر استارتر عضویت: 1401/04/05 تعداد پست: 5642 عنوان یرم زبان انگلیسی یاد بگیرم یا درسمو ادامه بدم 51 بازدید | 9 پست منم سیکل دارم دو تا بچه کوچیک دارم نمیتونم درسمو بخونم ادامه بدم یه مدت خاستم ولی نرسیدم الان موندم برم درسمو ادامه بدم هرجور شده یا برم زبان بخونم و یاد بگیرم ؟؟؟؟؟ بنظرتون کدوم بهتره؟ بی پناهی یعنی ، زیر آوار کسی بمانی ک، قرار بود، تکیه گاهت باشدد..... امروز | 13:21 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
rooki مدیر استارتر عضویت: 1401/04/05 تعداد پست: 5642 درس ادانه بده بعد زبان سخته تو خونه خوندن همه چی یادم رفته بی پناهی یعنی ، زیر آوار کسی بمانی ک، قرار بود، تکیه گاهت باشدد.....
بارانا68 عضویت: 1396/08/25 تعداد پست: 3620 دیپلمتو بگیر حداقلسخت نیس بزرگسالان ثبت نام کن الان رشته هایی اومده ک راحت میشه دیپلم گرف
rooki مدیر استارتر عضویت: 1401/04/05 تعداد پست: 5642 هدفت چیه ؟رشته های آرایشگری برو اگ درسمو بخونم حداقل میخام دیپلمو بگیرم آخه همه چی یادم رفته سختهمعلم خصوصی هم نمیتونم بگیرم بی پناهی یعنی ، زیر آوار کسی بمانی ک، قرار بود، تکیه گاهت باشدد.....
rooki مدیر استارتر عضویت: 1401/04/05 تعداد پست: 5642 دیپلمتو بگیر حداقلسخت نیس بزرگسالان ثبت نام کن الان رشته هایی اومده ک راحت میشه دیپلم گرف اره دیگ باید بزرگسالان ثبت نام کنم بی پناهی یعنی ، زیر آوار کسی بمانی ک، قرار بود، تکیه گاهت باشدد.....
ترنمat عضویت: 1401/09/08 تعداد پست: 17967 اگ درسمو بخونم حداقل میخام دیپلمو بگیرم آخه همه چی یادم رفته سختهمعلم خصوصی هم نمیتونم بگیرم شبانه برو دیپلم هم میگیری
بارانا68 عضویت: 1396/08/25 تعداد پست: 3620 اگ درسمو بخونم حداقل میخام دیپلمو بگیرم آخه همه چی یادم رفته سختهمعلم خصوصی هم نمیتونم بگیرم الان صفحه ب صفحه اموزشش توگوگل هس بتظرم حتما بخون از بچهات تحصیلات مامانشونو میپرسن خجالت میکشن اونوقت حتما بخوننننن