2777
2789

من امسال کنکور دارم بعد مامانم چند روز پیش دوستاشو میخواست دعوت کنه بعد مدلش اینجوریه که خیلییی سخت گیره همش میگه اومدن باید بیای سلام کنی بعد معذرت خواهی کنی بگی من درس دارم بعد بری نمیشه کلا نیای مثل آدم به دورا بعد منم اومدم سلام کردم رفتم اتاقم اول اینکه انقدر صدای حرف زدنشون میومد من نمیتونستم تمرکز کنم رو درسم بعدم اینکه لحظه آخر که داشتن میرفتن من یه لحظه از پشت در نگاه کردم چون میخواستم برم سرویس ولی روم نمیشد فقط برا سرویس بیام بیرون بعد مامانم دورووووزه تمامه هی میگه اره تو نگا کردی دیدنت آبرومو بردی مثل آدم به دورا (الکیا اصلا ندیدن حالا)منم گفتم اصلا نتونستم تمرکز کنم حالا نمیخواد مهمونی بیاری انقدر هی میگه تو نمیتونی به من دستور بدی خونه خودمه اینارو میگه فقط بخاطر اینکه منو ببره تولد دختر دوستش که خیلی هم کوچیکه هی بهم میگه آدم به دور که حرصمو دربیاره مجبورم کنه باهاش برم هرچی میگم بابا من درس دارم ولم کن هی میگه نهههه گفته دخترتم بیار دو ساعته در صورتی که دوساعت نیستا قشنگ یه نصف روزا 

اصلا درس به کنار من شاید نخوام بیام چرا باید منو زوری ببره ؟

دیروز دعوامون شد شبش رفتم آشتی کردم گفتم بذار تمومش کنه دوباره بخدا امروز صبح بلند شده طلبکار ازم سر سفره صبونه دوباره شروع کرده که دیشب از حرفایی که بهم زدی نتونستم بخوابم (خودش اول شروع میکنه بعد توقع داره من لال شم منم عصبانی میشم خب منم ادمم )انقدر سر سفره گفت گفت که اشکمو درآورد بعد منم هررررچی تو دلم بود بهش گفتم که از بچگی چه بلاهایی سر من آوردی بخدا اصلا درک نداره من کنکور دارم انقدر باهام بحث نکنه منم گفتم دیگه همه چیو میذارم کنار چون هرچی تلاش میکنم بخونم این هر روز سر یه چی اعصابمو خورد میکنه 

انقدرررر هم کینه اییه حتی با اینکه تقصییر من نبوده میرم باهاش آشتی میکنم باز از دلش در نمیاد 

هرسری میخوام به حرفاش اهمیت ندم ولی نمیشه آتییش میگیرم با حرفاش هی گفتم مامان تمومش کن سر صب چرا میخوای دوباره شروع کنی انگار نه انگار 

سرم داره میترکه فقط آرزوی مرگ میکنم   

الانم خودش رفته داره کاراشو میکنه ولی من داغونم 

درسته کنکور خیلی مهمه ، ولی کل زندگی نیست

با برنامه ریزی هم میشه برا کنکور خوند ، هم تفریح کرد ، هم مهمونی رفت

از بعضی کاربرا يه اسكرين شاتايی تو گوشیمه كه فقط دوس دارم باهاتون به مشكل بخورم!  😂🤌🏻                                    

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سخت نگیر عزیزم.درس و کنکور و همه چی به کنار ،مامان فقط ی دونست،این لحظه ها تکرار نمیشن ،نه تکرار میشن نه تکراری،مادر قلب خونست💚

خدایا ازت ممنونم بخاطر خانواده ام،بخاطر همسرم و پسرام💚،خدایا میدونم حواست به همه چیز هست💚💚.............تو همانی که نمی‌دانی چ اندازه دل انگیزی💝
درسته کنکور خیلی مهمه ، ولی کل زندگی نیستبا برنامه ریزی هم میشه برا کنکور خوند ، هم تفریح کرد ، هم م ...

عزیزم مشکل از این چیزا نی 

مشکل اینه به زور میخواد منو وارد جمعی کنه که نمیخوام 

وگرنه من خودم خیلیم بازیگوشم 

سخت نگیر عزیزم.درس و کنکور و همه چی به کنار ،مامان فقط ی دونست،این لحظه ها تکرار نمیشن ،نه تکرار میش ...

بعد اگه قبول نشم همین مامان که یه دونس پدرمو درمیاره انقدر میکوبه تو سرم