خیلی با اعتماد به نفس گفتم خب بیاین این کارتمو بگیرین
اونم خالی بود
دیگ اومدم بیرون😂😂ی
تاپیکام ممکنه هر کدومش با دیگری فرق کنه، چون ادمیم که بر اساس احساسات و عواطفم تاپیک میزنم، نه از روی تحلیل و استدلال، و ممکنه یکی از تاپیکام خیلی حس معنوی توش باشه و یکی دیگه شیطانی باشع...
وای من پول نقد داشتم ولی تو لحظه آنقدر ضایع شدم اصلا مغزم کار نکرد فقط سریع اومدم بیرون🥺
عزیزم🫂😅
خدایی پول نقد یچیز دیگه س..کاش کارت نبود😑
من دیگه چشام ترسیده.همش میگم اگه هزارتومنم از کارتم برداشتی بهم بگو
اون بارم چون قهر بودیم بهم چیزی نگفته😂
من ومهران عاشق نی نی م عاشق دوقلو بودنشون یدونه پسر یدونه دخترولی خدابهمون نمیده نمیدونم چرا بازم امید دارم که مامان میشم گاهیم نا امید🥺💔 دعام کنین که من و مهرانم صاحب دوقلو شیم اونی که دلمون میخواد🙂❤ عمه و خاله شدم حالا وقتشه مامان بشم..پروفم آرزومه🥲 💚السلام علیک یا صاحب الزمان (عج) 💚
ادم خیلی خجالت می کشه..منم یه روز صبح اولین مشتری بودم..رفتم سبزی بخرم گفت بسم الله ارحمن الرحیم کار ...
😂😂😂
تاپیکام ممکنه هر کدومش با دیگری فرق کنه، چون ادمیم که بر اساس احساسات و عواطفم تاپیک میزنم، نه از روی تحلیل و استدلال، و ممکنه یکی از تاپیکام خیلی حس معنوی توش باشه و یکی دیگه شیطانی باشع...
دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳
از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباسهای خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!