خیلی با اعتماد به نفس گفتم خب بیاین این کارتمو بگیرین
اونم خالی بود
دیگ اومدم بیرون😂😂ی
تاپیکام ممکنه هر کدومش با دیگری فرق کنه، چون ادمیم که بر اساس احساسات و عواطفم تاپیک میزنم، نه از روی تحلیل و استدلال، و ممکنه یکی از تاپیکام خیلی حس معنوی توش باشه و یکی دیگه شیطانی باشع...
همون لحظه باید گوشیو میگرفتی دم گوشت میگفتی ممد مگه نگفتم کل پولا رو طلا نکن الان نقد ندارم هیچی داد ...
🤣🤣🤣
تاپیکام ممکنه هر کدومش با دیگری فرق کنه، چون ادمیم که بر اساس احساسات و عواطفم تاپیک میزنم، نه از روی تحلیل و استدلال، و ممکنه یکی از تاپیکام خیلی حس معنوی توش باشه و یکی دیگه شیطانی باشع...
دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳
از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباسهای خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!
پنج اصل جاودانه در هستی وجود داره که گریزی از اون نیست؛اگر ما این پنج اصل رو بپذیریم.تاب آوریمون در زندگی بالاتر میره. اصل اول : هیچ چیز در این دنیا پایدار نیست . اصل دوم : رنج بخش جدایی ناپذیر زندگیه . اصل سوم : همه ی تصمیم ها و کارها ؛ گاهی اوقات اونطوری که ما میخوایم پیش نمیره . اصل چهارم : زندگی گاهی اوقات با ما غیر منصفانه رفتار میکنه. اصل پنجم : دوستان ، آشنایان و اطرافیان گاهی اوقات با ما نامهربانانه رفتار میکنن. اگر ما این پنج اصل رو بپذیریم ، در هنگام مواجه شدن با فقدان ، کمتر آسیب میبینیم(:🤍
وای من یه بار تو فروشگاه برام این اتفاق افتاد شوهر بیشعورم بدون اینکه بگه از کارت من خرید کرده بود من نمیدونستم بعد کارت و دادم صندوق خالی بود یعنی مردم از خجالت🫤
دوست مهربونم میشه برای سلامتی پسرم یه صلوات مهمونم کنی🌹🌹تیکر تولد دو سالگی قلب مامانه😍😍انشالله خدا به حق آقا امام زمان به زودی دامن همه منتظرا ها رو سبز کنه 🙏🏻🙏 من ریختم در رگ تو شیره جان ❤هی چرخ بزن در من و دل را بتکان🌹این هم نفسی چه حس و حالی دارد🌹در پیکر من دو قلب دارد ضربان ❤
ببین خودم بخدا الان ۴هزار تومنی اوممم خرده ریزه از پول تاکسی دارم پس مسخرت نمیکنم ولی لامصب چرااااا ...
آسمون ماعم افتابی میشه😂
مگه اس ام اس بانک نداری چک کنی ببینی پول هست توش یا ن من همیشه اینکارو میکنم و طبق پولی ک دارم میرم ...
اصلا فکرشو نمیکردم
نگو خرج کرده بودم
وای من یه بار تو فروشگاه برام این اتفاق افتاد شوهر بیشعورم بدون اینکه بگه از کارت من خرید کرده بود م ...
برای منم دقیقا این اتفاق افتاد
وقتی طرف گفت موجودیت کمه سکته زدم چشام اشکی شد گفتم چی؟😢
خداروشکر خداروشکر پول نقد پیشم بود حساب کردم
اومدم خونه غررررررر که چرا بهم نگفتی رسوااااام کردی
من ومهران عاشق نی نی م عاشق دوقلو بودنشون یدونه پسر یدونه دخترولی خدابهمون نمیده نمیدونم چرا بازم امید دارم که مامان میشم گاهیم نا امید🥺💔 دعام کنین که من و مهرانم صاحب دوقلو شیم اونی که دلمون میخواد🙂❤ عمه و خاله شدم حالا وقتشه مامان بشم..پروفم آرزومه🥲 💚السلام علیک یا صاحب الزمان (عج) 💚
برای منم دقیقا این اتفاق افتادوقتی طرف گفت موجودیت کمه سکته زدم چشام اشکی شد گفتم چی؟😢خداروشکر خدار ...
وای من پول نقد داشتم ولی تو لحظه آنقدر ضایع شدم اصلا مغزم کار نکرد فقط سریع اومدم بیرون🥺
دوست مهربونم میشه برای سلامتی پسرم یه صلوات مهمونم کنی🌹🌹تیکر تولد دو سالگی قلب مامانه😍😍انشالله خدا به حق آقا امام زمان به زودی دامن همه منتظرا ها رو سبز کنه 🙏🏻🙏 من ریختم در رگ تو شیره جان ❤هی چرخ بزن در من و دل را بتکان🌹این هم نفسی چه حس و حالی دارد🌹در پیکر من دو قلب دارد ضربان ❤