2777
2789
عنوان

به نظرتون مهد جاز خوبیه برا بچه ها

166 بازدید | 19 پست

من پسرمو میبرم پیش دبستانی  .مهدام هست .بچه ها رو میارن طفلیا دماغشون  اوزیون همه مریض .  واقعا اصلا رفتار  مربیا مشخص نیست. من اصلا نپسندیدم. بعد ادعای مدیر مهد گوش فلکو کر میکنه

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

کاری با خوبیاش ندارما اما همین مریضی بچه ها برا من یکی کافیه که بچمو نذارم بره ، شوهرم اصرار داشت برا اجتماعی شدن بچه بذاریمش مهد الان دخترم سه سالشه ولی من واقعا دوس ندارم اینکارو بکنیم و اجازه ندادم ، همون یک ماهی که مجبور شدم بذارنش و بعدش با عفونت ریه یه هفته بستری شد تو بیمارستان برام کافیه ! الان پرستار داره میاد تو خونه نگهش میداره راحت 

من مهد قبول ندارم فقط نگهداری میکنن اونم میزارنشون یه گوشه براشون اسباب بازی میزارن تمام پسرم پیش دب ...

منم یه خفته نشستم اونجا .حالا خانم هایی بودن که شاغل بودن ولی واقعا درک نکردم چطور خانم خانه دار بچه هاشونو میزارن مهد ومیرن .واقعا خبر خاصی نیست تومهد

من بچمو از6ماهگی پرستارمیومد خونه پیش دو از مجبوری گذاشتمش 

به شخصه نمیپسندم قبل4یا5سالگی 

خداجونم حافظ خونوادم باش   شروع دوباره رژیم، امیدوارم ادامه دار باشه.24آبان ماه74    ..هدف اولیه۷۰ دوم ۶۵

اره شعورم واقعا ندارن

سواد ندارن .سواد رفتار با بچه ،فقط مدرک الکی مربی گری در اکثر موارد

خدایا ازت ممنونم بخاطر خانواده ام،بخاطر همسرم و پسرام💚،خدایا میدونم حواست به همه چیز هست💚💚.............تو همانی که نمی‌دانی چ اندازه دل انگیزی💝
منم یه خفته نشستم اونجا .حالا خانم هایی بودن که شاغل بودن ولی واقعا درک نکردم چطور خانم خانه دار بچه ...

من خانه دارم ولی دلم میخواد بچه هام بزرگتر شدن بذارم مهد به نفسی بکشم یه باشگاه برم یه قدمی بزنم یه خریدی برم پوسیدم تو خونه

جنگل رو به فنا بود ولی درختها هنوز به تبر رای میدادند چون تبر درختان را قانع کرده بود که او هم یکی از انهاست زیرا دسته او هم از چوب بود..

مهد پر از بیماریه. اکثرا بچه هایی که مهد میرن یبوست دارن چون پرستارا خوب نمیشورنشون. یکی از بستگانم الان پزشکه و لکنت داره همیشه میگم مسئول مهد مارو می‌برد تو اتاق تاریک و می‌گفت وقتی گریه تون تموم شد بیاین بیرون. 

من مربی مهد بودم همه فکر میکنن مربی خیلی نقش پررنگی داره ولی اصلأ اینطور نیست محیط مهد مدیر وسایل اینا خیلی بیشتر تأثیر داره و حتی خود والدین پدرمادری ک برای بچش واقعأ ارزش قائل بود ماهم براش ارزش قائل بودیم و مدیر خیلی تاکید میکرد ک هوای فلانی رو داشته باش مثلأ ی بچه سرما خورده بود مادرش دستمال مرطوب خریده بود بهمون گفت بچم بینیش زخم میشه بااین مرطوب دماغشو بگیرید همیشه بوی گل میداد لباسای خوشگل و تمیز حتی ارزون باادب خب ارتباط من بااون خیلی خوب بود اما ی بچه بود همیشه بوی گند میداد تو سرش هزارتا جک و جونور خب من هیچوقت نزدیک این بچه نمبشدم ولی اون همیشه بغلم بود بوسش میکردم یا مثلأ تغذیه ک نمیذاشت اگرم میذاشت ی کیک ک خورد خورد بود من چجوری باید اون کیک رو بهش میدادم بخوره؟؟؟