2777
2789
عنوان

سوار تاکسی شدم دعوام شد بیاین بگم

| مشاهده متن کامل بحث + 241 بازدید | 43 پست
چه سر نترسی داری دختر😅 ولی همه جا سعی کن درگیر نشی عزیزم بعضیا انسانیت ندارن ممکنه بهت ضرر برسونن ح ...

من اصلا برام مهم نیست طرف چی میگه چیکار میکنه از حقم دفاع میکنم از حق همه مامانم اینجور بارم اورده

واقعا اگ بزاریم سر دوتا کلاه بزارن سومی خودمونیم و نرخو الکی بالا میبرن

دقیقا همینطوره 

کلا بی تفاوتی واسه جامعه سمه که خیلی هم زیاد شده 

آفرین که بی تفاوت نبودی 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

من همیشه فک میکنم پیرمردا پدر خودمن یا پیرزنا مادرمن نمیتونم ساکت باشم

راننده ها خیلی عصبین بعضیا پول الکی میگیرن.نمیدونم چطوری دلشون.ما خودمون پارسال مشهد تاکسی میگفت صد میگیرم ببرمت حرم اسنپ زدم بیست تومن گرفت.

شما با خرید از فروشگاه های بزرگ یک ویلا بر ویلاهای صاحبان سرمایه اضافه سوپرمارکت های کوچک رو ازبین میبرید.حق انتخاب با خودتان
من اصلا برام مهم نیست طرف چی میگه چیکار میکنه از حقم دفاع میکنم از حق همه مامانم اینجور بارم اورده

چه خوب ،کاش منم یکی یادم میداد ،قدر مادرتو بدون ،منو از بچگی ترسو بار اوردن 

اسپویل فقط پدرم که چند سال پیش گفت تو هیچ گوهی نمیشی               ممنون پدرجان (:

البته اگه ترسو تربیتم نمیکردن و جسور میشدم اول از همه جلوی ظلمایی که تو خونوادم بهم شد وایمیستادم ،بخاطر همین اینقدر کوچیک و توسری خور تربیتم کردن😃

اسپویل فقط پدرم که چند سال پیش گفت تو هیچ گوهی نمیشی               ممنون پدرجان (:
یه بدبخت بود تو سایت اینقدر نظراتش تند و کثیف بود واقعا ازش نفرت داشتم ،خیلی اذیتم کرد خداروشکر کارب ...

بعضیا خیلی بی ادبانه رفتار میکنن پرخاش میکنن.انگار ارثشونو بالا کشیدی

شما با خرید از فروشگاه های بزرگ یک ویلا بر ویلاهای صاحبان سرمایه اضافه سوپرمارکت های کوچک رو ازبین میبرید.حق انتخاب با خودتان
واقعا شما اگه نا حق پولتونو بخورن حالا وقتتونو بگیرن هیچی نمیگین

نه بخدا ،لال میشم ،حرفم بزنم صدام میلرزه ترجیح میدم زودتر دربرم 

البته اگه ترسو تربیتم نمیکردن و جسور میشدم اول از همه جلوی ظلمایی که تو خونوادم بهم شد وایمیستادم ،ب ...

من نسبت به همه خوش اخلاقم اتفاقا ولی یکی که ببینم بخواد کلاه برداری سو استفاده کنه نه

بعضیا خیلی بی ادبانه رفتار میکنن پرخاش میکنن.انگار ارثشونو بالا کشیدی

دقیقا 🤦‍♀️ بدترینشونم اینایی هستن که یه تاپیک میزنی درد و دل کنی میان کل عقده هاشونو میریزن بیرون و بدتر یه درد میذارن رو دردات 😢