2777
2789
عنوان

سوار تاکسی شدم دعوام شد بیاین بگم

| مشاهده متن کامل بحث + 241 بازدید | 43 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

بیا بغلم 🥺❤ اصلا حرف نمیتونم بزنم اینجور وقتا چیزیم بگم تپق میزنم

🫂

منم همینم این همه وقته اینجام با هیشکی بحثم نشده تو یکی از تاپیکا گفتم سقط داشتم دو تا فضول حمله کردن بهم تو خونه حالم بد بود چه برسه رو در رو بخوام دعوا کنم🥲😂

یعنی دوتا دیگه مث گاو نشسته بودن مارو نگاه میکردن

نگو عزیزم ،تو دل کسی نیستی خیلیا تو این شرایط یا نمیتونن یا ترجیح میدن هیچی نگن 

اسپویل فقط پدرم که چند سال پیش گفت تو هیچ گوهی نمیشی               ممنون پدرجان (:
نگو عزیزم ،تو دل کسی نیستی خیلیا تو این شرایط یا نمیتونن یا ترجیح میدن هیچی نگن

نه واقعا عین گاو بودن اگه اونام پولشونو نمیدادن پیاده میشدن بیشتر میتونستم بتوپم بهش

🫂منم همینم این همه وقته اینجام با هیشکی بحثم نشده تو یکی از تاپیکا گفتم سقط داشتم دو تا فضول حمله ک ...

وای تو منی بخدا ،یکی اینجا یه حرف زشت بزنه بهم تا فرداش عزا میگیرم 😂😂😂 بخاطر همین با بقیه درگیر نمیشم اصلا جواب اونایی هم که بی ادبی میکنن نمیدم 

اسپویل فقط پدرم که چند سال پیش گفت تو هیچ گوهی نمیشی               ممنون پدرجان (:

خوب کردی.منم یبار سوار تاکسی شدم.پیرمرد جلو بود بنده خدا پلاستیک داروهاشو صدا میداد راننده تاکسی سرش داد زد.بی احترامی کرد.پنج دقیقه بعد یکی از مسافرا چنان باهاش دعوا گرفت لال شده بود.چوب خدا صدا نداره.

شما با خرید از فروشگاه های بزرگ یک ویلا بر ویلاهای صاحبان سرمایه اضافه سوپرمارکت های کوچک رو ازبین میبرید.حق انتخاب با خودتان
خوب کردی.منم یبار سوار تاکسی شدم.پیرمرد جلو بود بنده خدا پلاستیک داروهاشو صدا میداد راننده تاکسی سرش ...

من همیشه فک میکنم پیرمردا پدر خودمن یا پیرزنا مادرمن نمیتونم ساکت باشم 

وای تو منی بخدا ،یکی اینجا یه حرف زشت بزنه بهم تا فرداش عزا میگیرم 😂😂😂 بخاطر همین با بقیه درگیر ن ...

خوبه مثل من زیاده 😂😂😂منم تا مدت ها یام میمونه اصابم بهم میریزه

شما با خرید از فروشگاه های بزرگ یک ویلا بر ویلاهای صاحبان سرمایه اضافه سوپرمارکت های کوچک رو ازبین میبرید.حق انتخاب با خودتان
نه واقعا عین گاو بودن اگه اونام پولشونو نمیدادن پیاده میشدن بیشتر میتونستم بتوپم بهش

چه سر نترسی داری دختر😅 ولی همه جا سعی کن درگیر نشی عزیزم بعضیا انسانیت ندارن ممکنه بهت ضرر برسونن حالا یا کلامی یا غیره

خوبه مثل من زیاده 😂😂😂منم تا مدت ها یام میمونه اصابم بهم میریزه

یه بدبخت بود تو سایت اینقدر نظراتش تند و کثیف بود واقعا ازش نفرت داشتم ،خیلی اذیتم کرد خداروشکر کاربریشو به درک فرستادن 😢😢