دعوا از خونه مادر شوهرم شروع شد که نوه اش با من بدخلقی کرد منم اومدم ب این گفتم خواهر زادت اصلا ادبو تربیت نداره و گغت اون بچس خلاصه اومد دید دو تا پیش دستی گذاشتم تو سینک همراق چاقو برگشت گفت کی اومده بود خونه هر چی پرسید نگفتم چون دغوامم شده بود گفتم نمیگم بلکه تو شک بمیزی گفت تو شک نمیمیرم هم تو هم اونو میکشم میبرمتون خلاصه اخرش گفتم پدر مادرت اومده بودن، بعد گفتم تو اگه بکش بودی زن قبلیتو میکشتی که خیانت کرد بهت با یکی دیه خوابید مهریشم کامل گرفت نتونستی هیچ کاری کنی تو سوز زمستون کار کردی ک بتونی مهریش جور کنی خلاصه دیگه الان دو روزه میاد خونه نه من حرف میزنم نه اون غذا هم نمیخوره میگیره میخوابع بنظرتوون من باید پیش قدم شم یا اون
عزیزم کدوم جوابم اینکه گفتم با زن اولت هیچ کاری نکردی؟ یعنی من برم اشتی؟
زن باید حرفشو بزنه ساکت باشه مرد فک میکنه حق داره هر جور دوست داره رفتار کنه ولی بهتره حرفامون با طعنه وکنایه نباشه مثلا مشکل مادرم من و مادر خودشه باید خوبی و بدی هردوشونو قبول کنیم و بدون دعوا حرفمونو بزنیم
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
خیلی عجیبه برام همه میگن شما مقصری در صورتی که اول همسرتون از روی مثلا غیرت تهدید به مرگ کرده شمارو،حالا هرچیم که جدی نبوده ولی حرفش اصلا درست نبوده و شما حق داشتی.