2777
2789
عنوان

با شوهرم دعوام شده دو روزه میاد خونه غذا نمیخوره حرفم نمیزنه

| مشاهده متن کامل بحث + 463 بازدید | 57 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

من‌اول‌از‌جوابی که دادی دلم‌خنک شد گفتم ایول ولی کامنت بچه ها روخوندم نظرم عوض شد 

منم دیشب باشوهرم‌یه دعوای بد‌کردم مقصر خودش بوداین بنده خداهم قهرمیکنه و غذانمیخوره گاهی یه هفته طول میکشه ولی پرنسسه واشتی نمیکنه امروز عذر خواهی کرد منم کوتاه اومدم دیگه

ازدلش دربیار دنیا دوروزه

چقدر  بد رفتار کردی و سرکوفت زدی    تو مهمونی حرمت خودتو نگه نداشتی دهن به دهن ی بچه شدی بازم خجالت نکشیدی بهش گفتی اون تربیت نداره؟؟ تربیت یعنی ی زن شوهر دار حرمت و جایگاه خودشو بدونه  همه اینا که گفتی به همسرت رو قبل ازدواج میدونستی اگه اون مرد بدبخته تو که مفلوک تری که چون هیچکی نگرفتت زن این شدی جوابمو نده چون نظرمو با توجه به گفته هات گفتم    از نظر دین بد ترین زنان کسی است که سرکوفت بزنه حرمت خودش و همسرشو نگه نداره و شان همسرشو پایین بیاره   

من‌اول‌از‌جوابی که دادی دلم‌خنک شد گفتم ایول ولی کامنت بچه ها روخوندم نظرم عوض شد منم دیشب باشوهرم‌ی ...

عزیزم کدوم جوابم اینکه گفتم با زن اولت هیچ کاری نکردی؟ 

یعنی من برم اشتی؟ 

حق با کی با من یا اون

ببین زندگی قبلیش شما پذیرفتی و باهاش ازدواج کردی و الان دوباره بخوای گذشته و اشتباهات بکوبونی تو سرش واقعا درست نیست

همسر شما مردانگی کرد که مهریه داد درصورتیکه همسرقبلیش حتی خیانت کرده بود ولی شما یجوری رفتار کردی انگار جرئت نداشت و ترسو بود و این برای چنین مردی تو این شرایط واقعا بدترین چیزه

هر جور که مطلوبِ خودت هست، همان باش.

بنظرت کاربدی نکردی بهش کنایه زدی وبا پتک زدی توسرش نظرت خودت راجع ب خودت چیه 

نفهمیدی نفسم به نفست بنده💔آدم مگه نفس کشیدنشو یادش میره😔که من تو رو یادم بره🥀🥺همیشه به یادتم عروسک اسمونیم😭یاد همه خاطره هامون بخیر😔کاش اخرین روز باهم بودنمون تموم نمیشد😭کاش مرگ بینمون جدایی نمینداخت (خواهر قشنگم)من آدم این دلتنگیا نیستم بخدا😭من کم اوردم هیچکس اینو نمیدونه😔من روزیکه که تو رو دفن میکردن وجیغ میزدم وصدات میزدم همونجا که التماس میکردم بزارن ببینمت همونجا که گذاشتنت تو قبر همونجا مُردم😭😭😭یادت تو قلبم گرامی دورت بگردم😭😔💔راستی میدونستی الانم بعضی وقتا که اسمت وسط میاد مث اون موقع هادوقلو خطابمون میکنن🙂😭روحت شاد عشقم....💔🖤🥀

اها اینو یادم رفت بگم عصبی شد مشت زد تو شونم

خب حرفت بد بود هر کی دیگه بود میزد شوهر منم دست بزن نداره مام یه ماه پیش دعوا کردیم منم خیلی زبون درازی کردم اونم یکی دو بار به سرم زد و به شونم ولی حق داشت من زبونم دراز بود تا دو روزم سرم درد میکرد ما زنا باید مواظب زبونمون باشیم 

تو نگران مردا نباشچون زنه نگفتم چون حق با خودشه گفتم

من نگران مرد ها نیستم من نگران شرایط زندگی تموم انسان هام که نمیتونن باهم کنار بیان چون همه نسبت به خودشون غرور کذب دارن

هر جور که مطلوبِ خودت هست، همان باش.

عزیزم  قشنگ  خوردش کردی 

اگه شما هم ازدواج دومتون بود  خوب بود این حرفها رو بهتون  میزد

بنظر من شما باید پیشقدم بشین ولی بگین تحمل بی احترامی و بدرفتاری  خانوادش رو ندارین