2777
2789

من کلا آدم سنتی هستم برعکس خانوادم 

بچه طلاقم با خانواده پدری زندگی میکنم مادرمو ندیدم پدرمم معتاد و ازدواج کرده 

خودم درس خوندم معلم رسمی هستم دانشجو ارشد با دو لیسانس 

۲۳ سالمه و با وجود خواستگار های زیاد هیچ کسو قبول نمیکردم 

پسری بود که از دوران ۱۷ سالگیم میشناختمش 

جدیدا باز پیداش شد و ادعای دوست داشتن کرد خب ظاهرش کارش شرایطش خوب بود جدا از اپن همه شرایط منو میدونست و گفت خانوادم هم در جریانن من اومدم که خودتم با خانوادت حرف بزنی و بیایم جلو 

اومدم به خانوادم گفتم نذاشتن 

گفتن خودت برو رفت و آمد کن بشناس ما الان شرایطشو نداریم برای آشنایی 

واقعا هم شرایط خونه داغونه عموهای معتادم هستند مامانجونم سرطانیه 

با این که من میدونستم دوستی همه چیزو بد میکنه قبول کردم 

الان میبینم اشتباهه 

باید خانواده ها آشنا میشدند و ما با اون جدیت میرفتیم تو رابطه 

اینجوری آشنا شدن هیچ فایده ای نداره فقط اعصاب خورد کنیه 

حس میکنم الان کوچیک شدم اگه خانوادم پشتم بودند ارزشم حفظ میشد 

برای سلامتی مادربزرگم حمد بخونی خوشحال میشم🫀🙃

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

اولا تو‌کوچیک نشدنی...اتفاقا خیلی هم باعث افتخاری که با وجود اون همه مشکلات درس خوندنی و این همه موفقی...دوما تا الانش که خانواده ت میدونستن ...اونا گفتن برو باهاش اشنا شو...هرچند رسمی نیومدن...از این به بعد میتونی دیگه ادامه ندی و به اون اقا بگی شما رسمی بیاین...شرایط خونه تون رو برای چند ساعت رو به راه کن و بقیه چیزا رو هم خودت فراهم کن و بذار بیان...خودتم که میگی اون اقا هم در جریانه وضعیتته... البته با این حرفت موافقم که اینجور رابطه داشتن اونم به مدت طولانی درست نیس چون باعث وابستگی میشه و چون هیچ رسمیتی توش نیس امکان بهم خوردنش و ضربه روحی برات زیاده...

اول افرین بهت با این‌پشت‌کار

دوم کلا قطع کن واقعا بخوادت خودش با خانواده‌ میاد جلو‌ کار یکسره میکنه

یه لحظه لطفا👈👈من یه خانم خونه دار بودم اما تصمیم گرفتم تغییر کنم و همینطور شد و شدم یه🥰🥰 بانوی کارآفرین🥰🥰تو هم اگر دوست داری تغییر کنی بهم پیام بده

به وضعیت خانوادت بعنوان نقطه ضعف نگاه نکن چون الان مرسومه که دختر و پسر با هم آشنا میشن و وقتی اوکی بودن خانواده ها رو برای رسمی شدن در جریان میذارن... من و همسرم هر دو خانواده سنتی داشتیم ولی ما با هم چند سال دوست بودیم و حتی درباره مهریه و جهیزیه و ... همه چی صحبت کردیم فقط به خانواده هامون برای رسمی شدن اطلاع دادیم و خداروشکر همه چی خوب پیش رفت. شما هم با توجه به شرایط خانوادگی و البته آپشن های تحصیلی و کاریت اگر خودتون شناخت کسب کنید براتون بهتره.