2777
2789

ده روزه که نامزدم عمرم عشقم توی ای سی یو هست تصادف کرده شمارو ب خدا شمارو به فاطمه زهرا قسم میدم برای سلامتیش دعا کنید دعا کنید برگرده پیشم دعا کنید خدا ناامیدم نکنه بخدا ذره ذره دارم آب میشم بخدا نه شب دارم نه روز نه خواب نه خوراک توروخدا از ته دل براش دعا بخونید حمد بخونید صلوات حضرت فاطمه رو براش بخونید خیلی محتاجم بخداااا😭اللهم صل علی فاطمة و ابیها و بعلِها و بَنیها والسّرّالمُستَودعِ فیها بعددِ ما اَحاطَ بهِ علمُک ...اسمش مصطفی

واسه‌حفظ آبروم صلوات بفرستید توروخدااااا

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عزیز دلم اجروز آش نذری داریم حتما دعا میکنم براشون الهی خدا بهت ببخشتش عزیز دلم

توروخداااا براش دعا کن توروخدا از خانوم فاطمه زهرا بخوا بخاطر امام حسین مصطفی رو به مادرش ببخشه😭 مادرش همین یدونه بچه رو داره

ان شاالله خدا شفاش بده و برگرده کنار خانوادش.

هوشیاریش چنده

دوست داشتن چیز عجیبی نیست شاید خریدن یه بیسکوئیت یه شکلات پاستیل یه پیام یه زنگ همین که توجه کنیم توهستی ارزشمندی و من دوستت دارم هم دوستت دارم هم دلم میخوادکه دوستم داشته باشی
نمیدونم شاید هشت

خوب هشت خوبه.توکل بخدا کن.نگران نباش.مگه نگفتی دکترا گفتن خطر رفع شده.صبور باش .ان شاالله خیلی زود خوب خوب میشه

دوست داشتن چیز عجیبی نیست شاید خریدن یه بیسکوئیت یه شکلات پاستیل یه پیام یه زنگ همین که توجه کنیم توهستی ارزشمندی و من دوستت دارم هم دوستت دارم هم دلم میخوادکه دوستم داشته باشی
خوب هشت خوبه.توکل بخدا کن.نگران نباش.مگه نگفتی دکترا گفتن خطر رفع شده.صبور باش .ان شاالله خیلی زود خ ...

آره گفتن ولی من میترسم فقط دعاش کن خواهر التماست میکنم دعاش کن