2777
2789
عنوان

شما منو توی سایت میشناسین

| مشاهده متن کامل بحث + 931 بازدید | 161 پست

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

من فقط کاربری تو چندبار دیدم فک کنم چتی هم باهات نداشتم شما چطور منو میشناسی،؟؟

من شمارو دیدم ت تاپیک ها ی اکیپی هستین چن بار دیدم تگتون کردن

لطفا لایکم نکنین حتی اگه چیزی گفتم ک خوشتون اومد یا بدردتون خورد چون اعلانم پر میشه و پیام های مهم رو از دست میدم 🌱دانشجوی کارشناسی بهداشت عمومی💜

وای فقط تصویر پروفایلت هیچ شناختی ندارم اما هروقت تصویر رو میبینم تمام غم هام فراموشم میشه

چقدر خوب😂

لطفا لایکم نکنین حتی اگه چیزی گفتم ک خوشتون اومد یا بدردتون خورد چون اعلانم پر میشه و پیام های مهم رو از دست میدم 🌱دانشجوی کارشناسی بهداشت عمومی💜

البته اسی ببخشید اینجور کفتم..چون تاپیکت رفت ت پر بازدید ها یادم بود منظوری نداشتم عزیزم

خواهش میکنم عزیزم

با پروف و اسم کاربریت میشناسم..

ممنونم پس هیچ شناختی نداری ازم یا عکسمو ندیدی؟

پروفایل و اسم با نمکت 😁

اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم 💚🌱💚 عشق اول و آخرم استقلالم ⭐️💙👑💙⭐️ گناهه وگرنه میگفتم خدایی Esteghlalam زندگیم 💙💫 تا زنده هستم استقلالی و هوادار تیم بزرگ و با اصالت استقلال هستم و در روز وداع از دنیا هم دوست دارم مرا با پیراهن مقدس استقلال بزرگ به خاک بسپارند 💙🙃 میخواهم نامِ تو را تتو بزنم بر بدنم تا که باقی بماند نامِ تو در کفنم 💙🥲 تو قشنگ ترین تعهد منی بند بند وجودم ، نبوده نیست و نخواهد بود جز تو کسی عزیزِ این تن ، استقلال جانم عزیز ترینم 💙 تاجِ کبیر ⭐️💙👑💙⭐️
یه بار عکس لباس گذاشته بودی هنوز تو ذهنم مونده و فک کنم پرستاری

اها ی لباس سبز ک تنم کرده بودم؟ اینترنتی بود؟ بهداشت عمومی هستم