2777
2789
عنوان

توروخدا کمک

49 بازدید | 12 پست

دوستان من به شدت استرس دارم طوریکه بخاطر درس چندبار به فکر خودکشی افتادم ولی متاسفانه مشاور مدرسه مون هیچی از روانشناسی حالیش نمیشه منم نمیتونم به خانوادم توضیح بدم حداقل ی هفته نیاز دارم از فضای مدرسه دور بمونم تا به خودم بیام،افت شدید تحصیلی پیدا کردم، از یک روانشناس کمک بگیرم میتونه مشکلاتم رو به خانوادم توضیح بده ؟ :( 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

استرس داشته باشیاصن نمیتونی درس بخونی برا چی استرس داری؟

من تازه متوجه شدم اگر در فضای رقابتی قرار بگیرم و با کسی رقابت داشته باشم به جای اینکه درس بخونم،بدتر درسو کنار میزارم، من نمونه دولتی قبول شدم و مدرسمون از تابستون داشت با بچه ها کار میکرد،تابستون نمونه نرفتم،مدرسه عادی ثبت نام کردم و انتقالی گرفتم نمونه دولتی، زمانیکه مدرسه عادی بودم بسیار تلاش میکردم ولی الان چون وضعیت درسم دائما با بقیه مقایسه میشه،از درس خوندن زده شدم...

؟؟

چندبار تصمیم گرفتم خودکشی کنم، چون تو مدرسه همش نمرات پایینی میگرفتم، 

از مدرسه میام خونه،کاملا در حالت افسرده قرار دارم اصلا درس نمیخونم متاسفانه نمیدونم چطوری شرایطم رو به پدر و مادرم توضیح بدم به همین علت تصمیم گرفتم به مادرم بگم بریم پیش یک روانشناس تا من بتونم مشکلم رو بگم...

سه سال راهنمایی در مدرسه عادی بودم،دو ماه از دبیرستان هم در مدرسه عادی درس خوندم،با ارامش بیشتری درس ...

ببین عزیزم بقیه رو اصلا ول کن تو خودت یکاری کن که بهترین باشی چ تو عادی ج نمونه دولتی