2777
2789
از روزی ک دیک بهش پیام ندادم شده بیست روز 🥲

میدونم تحملش خیلی سخته...

ولی اینو میدونم تا جایی که توی روانشناسی خوندم بعد یک ماه یک ماه و خرده ای تحملش برای شماها خیلی آسون تر حتی دربرابر ما پسرا میشه!!!!

زمان بدید اگرم برنگشت خلایق هر چه لایق...

توی این دوره زمونه هم دختر و هم پسر خوب و عاشق کم پیدا میشه....

امیدوارم فردی که عاشقش شده باشید فرد درست و نرمالی باشه چون توی این دوره زمونه میبینم خانما همش عاشق پسرای بد و سو استفاده گر میشن تا پسرای مظلوم و ساکت و آینده دار

کاربر آقا هستم، با چندین تعلیقی پیاپی     

ی سال بود با هم بودیم اما تو این ی سال سختی زیاد داشتیم💔🥲من خیلی دوسش دارم

دوست داشتن تو بیشتر بوده و بخاطر همینه که تو بیشتر آسیب دیدی 

اینکه احساساتت رو به طرف مقابلت نشون بدی خیلی خوبه  و فقط یه پسری که از لحاظ عقلی به بلوغ نرسیده باشه با ابراز علاقه دور میشه.

متعهدم به دوست داشتن تو تا ابد 🫀🌻𝑰'𝒎 𝒄𝒐𝒎𝒎𝒍𝒕𝒕𝒆𝒅 𝒕𝒐 𝑰𝒍𝒌𝒆 𝒚𝒐𝒖 𝒇𝒐𝒓𝒆𝒗𝒆𝒓                                                                                      https://abzarek.ir/service-p/msg/2006818

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

میدونم تحملش خیلی سخته...ولی اینو میدونم تا جایی که توی روانشناسی خوندم بعد یک ماه یک ماه و خرده ای ...

ن ایشون اقای خوبی بودن 

ولی خب دلیل کاتمون همین گیر دادن و ترسیدم من بود و اینک میگفت اخلاق خودتو ندیدم همش دعوا کردی 

سلام عزیزم 

بنظرم ارزش خودتو بدون و نذار ی چیز بی ارزش فکرتو درگیر کنه ✨ 

ارزش تو بالاتر از ایناست ...

عشق اگه واقعا عشق باشه فرهاد تمام جونشو واسه شیرین میده نه اینکه خیلی آسون ترکش کنه ...

شماهم زیاد فکرتو درگیر اون نکن .   واسه خودت زدیگیت رو کن و به چپتم نگیر .

بزار بدونه وببینه که تو چقدر محکم و مغروری ✨🦋

درضمن هیچوقت هیچوقت خودتو واسه هچمین آدمایی کوچیکه نکن ✨ و نزار غرورتو بشکنن

گل من

برگشت به یه رابطه کات شده اشتباهه محضه

فقط در صورتی شدنیه

که دو طرف عشق و احترام به هم داشته باشن

یه طرفه هیچی درست نمیشه

اگه با التماس و زور برش گردونی

با اولین دعوا دوباره میره

کاری بهش نداشته باش مطلقا

تجربه ثابت کرده پسر برمیگرده بعد یه مدت 

برعکس دخترا که دیر فراموش میکنن

و اولش داغن

پسرا دیرتر دلشون تنگ میشه و اولش یخن 

زمان بده 

اصلا پیگیرش نباش 

اگه خودش بخواد برمیگرده

صبح میشه این شب 🌠
چه عجب ما یه اقای پخته تو این سایت دیدیدمبه پدر و مادرتون تبریک میگم برای تربیتی که بهتون دادن

لطف دارید خانم عزیز...

و همچنین تبریک به خانواده شماهم بابت خانم محترم و مودب و باشخصیتی مثل شما...

خدا به هممون آرامش و عشق و سلامتی بده

گل منبرگشت به یه رابطه کات شده اشتباهه محضهفقط در صورتی شدنیهکه دو طرف عشق و احترام به هم داشته باشن ...

خب خودش اولش میگفت برمیگردم ولی آخرش خیلی گیر دادم گفت محاله ک بیام 

چرا همه میکن پسرا برمیگردن ولی این برنمیگرده دوماهه کاتیم و بیست روز از آخرین پیام من میگذره

دوتا آقا توی تایپک هستن با دوتا نظر متفاوت

یکیشون معتقده که نباید صدتو توی رابطه بذاری و زیاد ابراز علاقه و عشق نکنی

اون یکی اعتقاد داره که کاملا طبیعیه که وقتی عاشق طرف هستی ابراز علاقه کنی و عشقتو بهش نشون بدی

یکم گیج شدم

ولی منم معتقدم محاله که ابراز عشقو علاقه یکیو خسته کنه

اگه طرف میره به احتمال زیاد یا جنبه ی محبت رو نداره یا هیچ حسی توی رابطه نداره

هر چی راجبه من شنیدی لطفاا باور کن...من نه فرصت نه حوصله ی توضیح دادن دارم...اگه خواستی خودتم میتونی بهش اضافه کنی 🙃😊🙃
خب خودش اولش میگفت برمیگردم ولی آخرش خیلی گیر دادم گفت محاله ک بیام چرا همه میکن پسرا برمیگردن ولی ا ...

اکس من بعد ۵ ماه برگشت به غلط کردن افتاده بود گلم 

ولی چون خیلی تاکسیک بود 

با وجود عشق زیادم 

محلش ندادم

عزیزم پسرا برعکس مان

زمان بده

یا دلش تنگ میشه یا نمیشه

صبح میشه این شب 🌠
ن ایشون اقای خوبی بودن ولی خب دلیل کاتمون همین گیر دادن و ترسیدم من بود و اینک میگفت اخلاق خودتو ندی ...

خب اگه صرفا همین بود پس حق داره چون دعوای زیاد راجب این مسائل آزار دهندست...

ولی خوشبختانه دلیل دعواتون چیز کوچیکی هست و احتمالش زیاده دوباره برگرده سمتتون...

شما یک مدت بهش زمان بدید حتما برمیگرده این سری سعی کنید حتما گیردادن ها و  حساسیت هاتون رو کنترل کنید...

یادتون هم باشه حتما حد و حدود رو توی روابط فراموش نکنید نه زیاد محبت کنید و نه کم...

انشالله که پسر خوبی باشه و برخلاف خیلیا عاشق پسر بدی نشده باشید

اکس من بعد ۵ ماه برگشت به غلط کردن افتاده بود گلم ولی چون خیلی تاکسیک بود با وجود عشق زیادم محلش ندا ...

خب دلیل کات شما چی بود 

خودش رفت؟

چقد وقت توی رابطه بودین 

اخلاقتون چطور بود؟

تا وقتی که راحت الوصول و در دسترس باشین همینهعلاقتونو زیرپوستی وقطره چکونی باید نشونش میدادینپسرا بف ...

دقیقاً 👌

#من مرد هستم #          حتی اگه یه شب باعث شدی یه نفر با غم بخوابه به انسان بودن خودت شک کن  
خب اگه صرفا همین بود پس حق داره چون دعوای زیاد راجب این مسائل آزار دهندست...ولی خوشبختانه دلیل دعوات ...

پسر خوبیه 

ولی خب منم میترسیدم از دیتش بدم و خیلی وابسته شده بودم💔🥲

رفتارم بچگونه بوده میدونم 

ولی خب اینک دوستمم پشت سرم حرف زده بود و جوری نشون داده بود ک انگار من خیانت کردم خودش ی معضلی هست