2777
2789

شوهر من خیلی ساده س (البته برای همه بجز من) و از اول طوری رفتار کرده و خرج کرده ک کل خانواده شو پرو و پرتوقع کرده و فقط ازش انتظار دارن (همه از پدر مادر ش گرفته تا جاریا و داداش و خواهر و....)

برای عقد و عروسیمون شوهرم برای همشون ماشین کرایه کرد رفت و برگشت ک بیان

بعد عروسی دعوتشون کردم جاریم ب شوهرم میگفت کرایه ماشینمونو بده ک بیایم

شوهرم خودش ب مادرش پول میداد عیدی بده بمن

و...

ولی

اونا در حق ما و بچه هامون خیییییلی کم کاری میکنن (با وجود اینکه باغ دارن خیلی کم بمون میوه میدن، بچم دنیا اومد بعد دوماه با زور شوهرم اومدن دیدنش500هزار آوردن، (ک همون شب ک اومدن شوهرم از مغازش کلی بشون جنس داد) شوهرم عمل کرد مادرش نیومد ی شب پیشش و...)

بعد اینا شوهرم بجای اینکه ی مدت باشون سرد باشه مثل سابق خرجشون کرده

بارها مستقیم و غیرمستقیم بش گفتم فایده نداره دیگه الان رک بش گفتم و میگم ک مقصر خودتی پرو و پرتوقع شون کردی اونا گناهی نداره ن بنظرتون خوب گفتم؟؟؟؟

حالام نوبت گرفته برای باباش ک ببرتش ی شهر دیگه دکتر (صفر تا صد خرجشم میده چون پدرش حتی تعارف نمیکنه خودش بده)

(هیچ پدری هم براش نکرده از بچگی فرستادنش سر کار و ازش پول گرفتن)

گفت تو میای گفتم ن من چرا عروسای دیگه ش چرا نمیرن 

پسرای دیگه ش چرا نمیبرنش 

تو ببری ک مثل بچه وایمیسته تو همه خرجاشو بدی

گفت ن من خرج نمیکنم فقط میبرمش

گفتم خوب باشه منم میام

ولی بعدش غیر مستقیم بش تیکه می‌انداخت م ک زیاده روی می‌کنه و وظیفه اون نیست ببره و ...

یهو عصبانی شد و داد و بیداد ک میبرم ب تو چ خسته م کردی دخالت نکن و کلی بد و بیرا ب خانواده م گفت 

ولی منو دوست دارن ظاهرا و احترام مو دارن و چون کسیو ندارم هر هفته میرم خونه شون

و قبل و بعد زایمانم هر هفته رفتیم خونشون دست خالیم نرفتیم

لطفا رد نشین ج واب بدین

خودتونو جای من بزارین

واقعا موندم حق داش عصبانی شده یا ن

یعنی من نباید چیزیم بگم😭

دو تا دختر گل دارم ترانه، بهاره,, بچه سومم تو راه ب امید خدا 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

تو هم خرج کن هی غر غر کنی مثل مورچه فقط رو ذهنش راه میری

نامیده زیاد

چهل درآمد داره نهایت پنج خرج من کنه اونم با غر و منت

عزیزم حق با توئه کاملا حق با توئه اما اون تو ذاتشه کاریش هم نمیشه کرد بذار انقدر خرج کنه تا بپوکه اما اگه داره از حق تو و بچه و خانواده میزنه بله باید جوابش رو بدی و جلو روش وایسی حق نداره خرم تفریح و لباس و خوراک شما رو خرج اونا کنه 

از طایفه نوریم، ما تیره نمیمانیم.  آواز غم دل را با قهقهه میخوانیم.      اگر هزاران بار دیگر به دنیا بییام ،هزاران بار دیگر و با هزاران زخم از پا در آیم ، و هزاران حق انتخاب داشته باشم ،اگر از من بپرسند عشق یعنی چه هزاران بار فریاد خواهم کشید وطن.     به قول عزیز قلبم انسان بدون آزادی هیچی نیس❤❤
عزیزم حق با توئه کاملا حق با توئه اما اون تو ذاتشه کاریش هم نمیشه کرد بذار انقدر خرج کنه تا بپوکه ام ...

ماهی چهل درآمد داره نهایت پنج خرج من کنه اونم با غر زدن و منت

ماهی چهل درآمد داره نهایت پنج خرج من کنه اونم با غر زدن و منت

پس تا میتونی جلوش وایسا بی جا میکنه حق تو و دخترات وخرج اونا میکنه

از طایفه نوریم، ما تیره نمیمانیم.  آواز غم دل را با قهقهه میخوانیم.      اگر هزاران بار دیگر به دنیا بییام ،هزاران بار دیگر و با هزاران زخم از پا در آیم ، و هزاران حق انتخاب داشته باشم ،اگر از من بپرسند عشق یعنی چه هزاران بار فریاد خواهم کشید وطن.     به قول عزیز قلبم انسان بدون آزادی هیچی نیس❤❤
چکار کنم بنظر ت

هر طور شده این اخلاقشو ترک بده چون من به شخصه دیدم مردایی که حتی از دهن زن و بچشون میزنن میدن خوانوادشون بیچاره خوانوادش لباس نداشتن بخرن ولی شوهره واسه خواهرش کیلو کیلو گوشت می‌خرید این اخلاق ترک نشه تا آخر عمر شمارو اذیت می‌کنه☹️

عزیزم ب نظرم دیگه چیزی نگو من خودم همسرم اینجوری بود ک هرچی میگفتم بابا کسی قدرتو نمیدونه کمتر کار کن برا اینو اون میگفت پدر مادرمن فلان منم از یه جا ب بعد گفتم اصن ب من چ؟پدر مادرشن خو بزار بعدا خودش میفهمه تا الان ک یکسال گذشته هررزو دارن خودشونو بهش نشون میدن ک چقدر نمک نشناسن هیچ خیری نمیرسونن هر وقتم یه زمانایی از لحاظ مالی به مشکل میخوردیم بهشون میگیم میگن وای ما یه قرون نداریم ینی یه کاری میکنن مایی ک پول نداریمم بهشون پول بدیم بعد اینکه ما مشکلمون بر طرف میشه و میفهمن یهو میبینی ۱۰۰میلیون خرج یه چیز دیگه میکنن ک البته پول خودشونه ب منم ربطی نداره ولی در کل دارم میگم .خلاصه توام اگه میبینی شوهرت اینطوریه بهش هیچی نگو بزار بعدا خپدش سرش به سنگ میخوره درضمن منم مث تو کسیو تو این شهر ندارم ولی روابطتو کنترل کن با توجه به رفتارشون توام کمتر برو خونشون

خودت باش مثل بقیه زیاده🌙

عزیزم ب نظرم دیگه چیزی نگو من خودم همسرم اینجوری بود ک هرچی میگفتم بابا کسی قدرتو نمیدونه کمتر کار ک ...

والا شوهر من همه این رفتار ها رو دیده درست نمیشه نزدیک پنجاه سال شم هست