2777
2789

هر وقت آبجیم زنگ میزنه میگه برو یه جا که کسی نشونه چی میگیم منم رفتم تو کمد دیواری رو بالشتا نشستم در خونه باز بود (در تو اتاق بود) یهودیدم یکی اومده داره مامانمو صدا میزنه در کندو باز کردم پریدم بیرون زن همسایه ترسید    بعدش منم خندم گرفت فقط می‌خندیدم  اصلا یادم رفت سلام کنم  چند تا وسایل داد گفت بده مامانت میگم حتما الان می‌ره میگه این زنه یه دختر دیوونه داره

کاربری دست دو تا دوست 

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

وا

چرا در خونه رو باز کرده سرشو انداخته پایین اومده داخل

کامنت های من با لحن مهربون هستند و هرچقدر دوست داشتید لایکم کنید😄کامنت های منفی رو جواب نمیدم حتی تو اعلانات هم بیان بازشون نمیکنم،دوستان کتاب بخونید خیلی خوبه📚

هم دیوانه بازی در آوردی بزار ازدواج کنی انوقت حامله باشی بترسونند همونجا زایمان میکنی بلا

نه بابا اون سرشو انداخت پایین اومد من که از لج نترسوندمش

کاربری دست دو تا دوست 
در خونه خودش باز بود داشتن رنگش میزدن

گفتم خد منظور اسی چیه در خونه خودش باز بود داشتن رنگ میزدن 

تازه فهمیدم میگی در خونه خودتون باز بوده داشتید رنگ میزدین😄😄

کامنت های من با لحن مهربون هستند و هرچقدر دوست داشتید لایکم کنید😄کامنت های منفی رو جواب نمیدم حتی تو اعلانات هم بیان بازشون نمیکنم،دوستان کتاب بخونید خیلی خوبه📚

گفتم خد منظور اسی چیه در خونه خودش باز بود داشتن رنگ میزدن تازه فهمیدم میگی در خونه خودتون باز بوده ...

خونمون دو تا در داره یکیش تو اتاقه منم تو کمد دیواری بودم داشتم با خواهرم صحبت میکردم که یهو این اومد درم باز بود داشت مامانمو صدا میزد دره تو نورگیر بود بعد یهو من از تو کمد پریدم تو روش تازه میخواستم بیوفتم هم 

کاربری دست دو تا دوست