2777
2789
عنوان

به پسر عمه ام حسودیم میشه😭

| مشاهده متن کامل بحث + 419 بازدید | 38 پست
سخته میفهمم ولی سعی کن رو خودت کار کنیتو این دنیا و جامعه همیشه کسایی هستن که بهتر از ما باشه وضعشون ...

اره درسته(:

میدونی من به همه حسودی نمیکنم صرفا ادمای اطرافم  منظورم فامیلامه همونایی ک از بچگی باهم بزرگ شدیم.... یهویی حالم بد میشه میبینم از من بهترن

اگه امضامو میبینید برا سلامتی و طول عمر زیاد برای مامان بابام یدونه صلوات بفرستید،دعا کنین سایشون همیشه بالا سرم باشه🌸✨

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

پشت هر خوشی و شرایط خوبی مطمنن قبلش سختی و تلاش بوده من تازه عقد کردیم تونستیم خونه بخریم و یکم از پول هامون گذاشتیم برای خرید و تفریح زمین مون ساخت همسرم و بعدش فروش رفت دست مون باز شد و...همه به من میگن خوشبحالت که اول زندگی خونه دارین و..ولی هیچکسی خبر نداره قبلش چقدر به جفت مون سخت گذشت یعنی من حلقه نامزدی مو یک هفته بعدش فروختم همسرم صبح تا شب درگیر کار زمین بود می‌گفت بزار خودمم کار کنم زودتر تموم بشه یعنی من دوره نامزدی یدونه جوراب هم نخریدم اون چند ماه نامزدی نه بیرونی نه خریدی واقعا اصلا هیچی من تو اون دوره شبیه تازه نامزد کرده ها نبود 

خودت رو به خودت ثابت کن نه به دیگرانᰔᩚ
پشت هر خوشی و شرایط خوبی مطمنن قبلش سختی و تلاش بوده من تازه عقد کردیم تونستیم خونه بخریم و یکم از پ ...

منو عشقم ۳سالو نیمه باهمیم کلب عذاب کشیدیم کلی سختی کشیدیم کلی اذیت شدیم

ولی پسر عمه ام همش ۳ماهه تو رابطس و هر روز عشق میکنه(:

اگه امضامو میبینید برا سلامتی و طول عمر زیاد برای مامان بابام یدونه صلوات بفرستید،دعا کنین سایشون همیشه بالا سرم باشه🌸✨
منو عشقم ۳سالو نیمه باهمیم کلب عذاب کشیدیم کلی سختی کشیدیم کلی اذیت شدیمولی پسر عمه ام همش ۳ماهه تو ...

دیگه شرایط همه مثل هم نیست منم خیلی چه زمان خواستگاری چه دوره نامزدی خیلی سختی کشیدم ولی مطمنن فقط من نبودم شاید خیلی ها بوده باشن که سختی اون دوران شون از من بیشتر بوده باشه 

خودت رو به خودت ثابت کن نه به دیگرانᰔᩚ