دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳
از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباسهای خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!
پشت هر خوشی و شرایط خوبی مطمنن قبلش سختی و تلاش بوده من تازه عقد کردیم تونستیم خونه بخریم و یکم از پول هامون گذاشتیم برای خرید و تفریح زمین مون ساخت همسرم و بعدش فروش رفت دست مون باز شد و...همه به من میگن خوشبحالت که اول زندگی خونه دارین و..ولی هیچکسی خبر نداره قبلش چقدر به جفت مون سخت گذشت یعنی من حلقه نامزدی مو یک هفته بعدش فروختم همسرم صبح تا شب درگیر کار زمین بود میگفت بزار خودمم کار کنم زودتر تموم بشه یعنی من دوره نامزدی یدونه جوراب هم نخریدم اون چند ماه نامزدی نه بیرونی نه خریدی واقعا اصلا هیچی من تو اون دوره شبیه تازه نامزد کرده ها نبود
منو عشقم ۳سالو نیمه باهمیم کلب عذاب کشیدیم کلی سختی کشیدیم کلی اذیت شدیمولی پسر عمه ام همش ۳ماهه تو ...
دیگه شرایط همه مثل هم نیست منم خیلی چه زمان خواستگاری چه دوره نامزدی خیلی سختی کشیدم ولی مطمنن فقط من نبودم شاید خیلی ها بوده باشن که سختی اون دوران شون از من بیشتر بوده باشه