2777
2789
عنوان

به پسر عمه ام حسودیم میشه😭

| مشاهده متن کامل بحث + 419 بازدید | 38 پست
هعی ولش کن ، حال منم بد شد درکت مبکنم ....

💔💔💔💔💔💔

اگه امضامو میبینید برا سلامتی و طول عمر زیاد برای مامان بابام یدونه صلوات بفرستید،دعا کنین سایشون همیشه بالا سرم باشه🌸✨

عزیزم تو معلومه جوانی و کم تجربه. ولی خیلی زود باید متوجه بشی به جای نگاه کردن به زندگی بقیه و حسرت خوردن بابت زندگی هایی که فقط سطحش رو داری می‌بینی ، تمام تمرکزت رو بذاری روی بهبود شرایط خودت وگرنه فقط درجا میزنی و عقب می‌افتی.

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

عزیزم دست خودم نیست دلمه...... ک داره میسوزه

سعی کن انرژی بد نفرستی خواهشا چون من دیدم دختر خالم جلو چشم میگفت بابای تو خوبه فلانه من بابام فلانه رابطم بابابام بهم ریخته بود

عزیزم تو معلومه جوانی و کم تجربه. ولی خیلی زود باید متوجه بشی به جای نگاه کردن به زندگی بقیه و حسرت ...

درسته واقعا درست میگی 

من یکمی افسردم فکرو خیال نابودم میکنه اینجور میشم

باید خودمو جم کنم😭

اگه امضامو میبینید برا سلامتی و طول عمر زیاد برای مامان بابام یدونه صلوات بفرستید،دعا کنین سایشون همیشه بالا سرم باشه🌸✨
سعی کن انرژی بد نفرستی خواهشا چون من دیدم دختر خالم جلو چشم میگفت بابای تو خوبه فلانه من بابام فلانه ...

چقذ جبه میگیری ت هر تاپیکی تو دوسه تا تاپیک دیگ دیدمت‌

نگران نباش تو ن پارتنرتو از دست میدی ن باباتو....

کشی بهت کاری نداره

خوشحال باش براشون تا به زندگی خودت برگرده

هی دست خودم نیستتتتتنت 

طبیعیهاصولا کسانیکه دوران عقد و عروسی و رل بازیشون با همه و به ه منزدیکنبا هم لجن و همش در حال مقایس ...

(:

هی دست خودم نیستتتتتنت

سخته میفهمم ولی سعی کن رو خودت کار کنی

تو این دنیا و جامعه همیشه کسایی هستن که بهتر از ما باشه وضعشون حالا از هر نظر

بعد بخوای همش حسودی کنی یا انرژی منفی بدی زندگی خودتو داغون میکنی

اونم مشکلات شما رو نمبینه فکر میکنه خوشید هیچ وقت باطن زندگی خودتو با ظاهر زندگی بقیه مقایسه نکنهیچ ...

اوهوم درسته🙃