2777
2789
متنفر بودم از همچین آدمایی تا چیزی میگفتی میگفتن رییستون کجاستبو گندوهای احمقوای ببین من با عمق وجود ...

موندم چجوری ۸ سالو تحمل کردی من بعضی وقتا میخوام خودمو حلق آویز کنم

مگه حقوق نمیگیری تا کار ارباب رجوع راه بندازی

ایشون برای کاری که تو شرح وظایفش هست حقوق میگیره نه اینکه هر روز یکی پیدا بشه با اعصابش بازی کنه و به اسم ارباب رجوع هرجور رفتار کنه و ایشون موظف باشه تحمل کنه!

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

کارمندم حالا چه فرقی میکنه چیه😂😂

عزیزم بعضیا سواد ندارن باید براشون توضیح بدی مثلا من دیدم بانک. و دفاتر قضایی پیرزن پیرمردا میان هیچ چی نمیدونن بنده خداها کارمداانگار مجبوری درست توضیح نمیدن من همونجا خودم تاجاییکه اطلاع داشته باشم راهنماییشون میکنم.

شمام باید صبورتر باشی چاره ای نیست

من همش تصور میکنم بااین حرکات موزون پیام میزارید😄

تلاشمو میکنم 😂 

روزی سگی داشت در چمن علف می‌خورد. سگ ديگری از کنار چمن گذشت. چون اين منظره را ديد تعجب کرد و ايستاد. آخر هرگز نديده بود که سگ علف بخورد! ايستاد و با تعجب گفت: اوی ! تو کی هستی؟ چرا علف می‌خوری؟! سگی که علف می‌خورد نگاهش کرد و باد در گلو انداخت و گفت: من؟ من سگ قاسم خان هستم! سگ رهگذر پوزخندی زد و گفت: سگ حسابی! تو که علف می‌خوری؛ ديگه چرا سگ قاسم خان؟ اگر لااقل پاره استخوانی جلوت انداخته بود باز يک چيزی؛ حالا که علف می‌خوری ديگه چرا سگ قاسم خان؟ سگ خودت باش...     #زمستان بی بهار / ابراهیم یونسی
ولی در عوض دستت تو جیب خودت بود درسته نه همش محتاج یه زره پول از همسر من دلم میخواست کارمند میشدم

رفتم جای خصوصی کار کردم کارمند بودم 7 و نیم میرفتم تا دو نیم ولی شغل بعدیم دو شیفت بود ولی عالی بود و راضی بودم ،منم الان متاهلم و شوهرم نذاشت برم سرکار

جنگل رو به فنا بود ولی درختها هنوز به تبر رای میدادند چون تبر درختان را قانع کرده بود که او هم یکی از انهاست زیرا دسته او هم از چوب بود..

شما ازونایی که هی میگی سیستم قطعه والان تایم ناهاره و وقتی سلام میکنیم جواب سلام نمیدید؟؟😂

میدونید مهمترین عضو بدن بعد از مغز و قلب چیه؟بله کتف،کافیه بدونید چطور ازش استفاده کنید،اون بهترین میزبان برای چیزاییه که باعث ناراحتیتون میشه،خلاصه که..بگیرید بهش😎

عزیزم بعضیا سواد ندارن باید براشون توضیح بدی مثلا من دیدم بانک. و دفاتر قضایی پیرزن پیرمردا میان هیچ ...

بخدا من توضیحم میدن باز متوجه نمیشن یا زور میگن نمیدونم چرااین مدلین

من نمیتونم استعفا بدم بدهی دارم چه کار کنم

اره با بدهی نمیشه اینجوری استعفا بدی بازهم در عذابی من اون تایم بدهی و قسطام تمام شده بود 

اما خواهرانه بهت میگم توی این شغل نمون 

شغلی پیدا کن که اصلا ارباب رجوع نبینی

بله پروفایل خودمم  🌱 
دیگه کار همینه، تو باید یاد بگیری چطور برخورد کنی

عزیزم من پیاماتونو میبینم تو سایت دوسشون دارن اگه میشه لطفا منو ی نصیحت کن یا کتابی بهم معرفی کن

۲۰ سالمه پشت کنکورم 

وزن شروع:۸۹/۶ هدف اول:۸۴ 🦋هدف دوم:۸۰🦋هدف سوم:۷۶🦋هدف چهارم:۷۴🦋هدف پنجم:۷۰🦋هدف ششم:۶۶🦋هدف هفتم:۶۲🦋هدف هشتم:۵۸👍💙 شروع:۱۴ آذر۱۴۰۳.