2777
2789
عجب خب منم دقیقا به خاطر همین موضوع میگم آخه من بچه کوچیک دارم توقعشون ازم زیاده باباشون پول بهشون ن ...

کآر پیدا کنی میذاره بری؟حق داری خودمم از وقتی بچه دار شدم دلم میخواد پول داشته باشم قبلش برام مهم نبود انقدرا

جنگل رو به فنا بود ولی درختها هنوز به تبر رای میدادند چون تبر درختان را قانع کرده بود که او هم یکی از انهاست زیرا دسته او هم از چوب بود..
این اتفاق بارها برای من افتاده،طرف انگار داره زیرلب زمزمه می‌کنه اونم پشت شیشه با صورت روبه پایین حت ...

اونم همینجوری بود یارو هم جوری بهش گفت جوابی نداشت سرش انداخت پایین 

خدایی صدا نمیاد از پشت اون شیشه ها ما هم باید هی بگیم عذر میخوام متوجه نشدم

برای همه آرزوی آرامش دارم  ....در قضاوت کردن احتیاط کنیدزمین به طرز عجیبی گرده تجربش میکنی خودت نه عزیزت دیدم که میگم .............من وفادارترین آدما رو دیدم که خیانت کردن.باهوش‌ترین آدما رو دیدم که فریب خوردن.صادق‌ترین آدما رو دیدم که دروغ گفتن. مهربون‌ترین آدما رو دیدم که دل شکستن. قوی‌ترین آدما رو دیدم که کم آوردن.بالغ‌ترین آدما رو دیدم که بچگانه رفتار کردن.و از همه‌ی این‌ها متوجه شدم هیچ بد و خوب مطلقی وجود نداره، همه ممکنه اشتباه کنن و هیچ چیز از هیچ کس بعید

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

منم کارمندم توشیفت 24ساعتم 2000نفر مراجعه کننده دارم. مردم رو هم راهنمایی میکنم. اعصابشم دارم. بعضی مواقع مشکل از آدمها نیست از سیستم هست. بیمارستان ما نه تابلو راهنمایی درستی داره. هر چیزشم یه گوشه دور مردم سردر گمن..... به مدیرمون گفتم فقط نگاهم کرد..... دیگه خودم برگه تایپ کردم چسبوندم در و دیوار...... بیخیال شدم. 

منم کارمندم توشیفت 24ساعتم 2000نفر مراجعه کننده دارم. مردم رو هم راهنمایی میکنم. اعصابشم دارم. بعضی ...

شما خیلی با مسئولیت ومردم دوستی عزیزم👏👏

بالاترین نوع رهایی،آزاد شدن از نظرات دیگران است🦋🌱
کآر پیدا کنی میذاره بری؟حق داری خودمم از وقتی بچه دار شدم دلم میخواد پول داشته باشم قبلش برام مهم نب ...

نه عزیزم اجازه نمیده چون نه کسی هست که بچه هارو نگه داره و نه غذایی بپزه واسه همین اجازه نمیده البته بد دل و شکاکی هست

شما خیلی با مسئولیت ومردم دوستی عزیزم👏👏

شهر من مردم ضعیفی داره ما تو اطرافمون تنها بیمارستان تامین اجتماعی هستیم دوتا بیمارستان دولتی هست ولی کار انجام نمیدن میگن بودجه و وسایل نداریم. 

نه عزیزم اجازه نمیده چون نه کسی هست که بچه هارو نگه داره و نه غذایی بپزه واسه همین اجازه نمیده البته ...

انشالله بچه ها بزرگتر بشن شرایط عوض میشه و بهتر میشه . شوهر منم میگه محیط بیرون خرابه و..نذاشت ،حتی شغلی که پیدا کرده بودم فروشندگی لوازم قنادی بود

جنگل رو به فنا بود ولی درختها هنوز به تبر رای میدادند چون تبر درختان را قانع کرده بود که او هم یکی از انهاست زیرا دسته او هم از چوب بود..