2777
2789

توروخدا نیارید وقتی مریضن مدرسه میدونیم شاغلین وقتی یک روز مرخصی نه اصلا یکی بمونه پیشش نه اصلا چند ساعت تنها باشه بچه های دیگه چه گناهی کردن یک هفته اس به خاطر یک نفر کل خانواده مریض شدیم دخترم گرفت به همه داد همه زیر سرم رفتیم خب اخه اون روز همه فوق برنامه بود واجب نبود خیلی که بیاین همه رو مریض کنید 

بچه هام دیگه میتونن برن مدرسه نمیفرستم!نمیخوام بقیه بچه ها بگیرن شاید بچه هام هنوز ناقل باشن 

شما هم نفرستید بچه های دیگه گناهی ندارن

فقط 13 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
مامان ۴ تا بچه قد و نیم قد هستم اگه ازم سوال تربیت فرزند دارین بپرسید ۶۷ جلسه کلاس تربیت فرزند و ۱۴ سمینار رفتم 🙂

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

حق الناسه کاش بفهمن

دقیقا

1
5
10
15
20
25
30
35
40
مامان ۴ تا بچه قد و نیم قد هستم اگه ازم سوال تربیت فرزند دارین بپرسید ۶۷ جلسه کلاس تربیت فرزند و ۱۴ سمینار رفتم 🙂
حق الناسه کاش بفهمن

اون طفل معصوم خودشم مریضه چیزی نمیفهمه

1
5
10
15
20
25
30
35
40

انشالله بهتر بشین واقعا موافقم نباید بچه مریض رو بفرستن مدرسه 

ولی برای من اینجوری نیست تقریبا محال ممکنه من از کسی بیماری بگیرم حتی اگر برم تو دهن طرف هم مریض نمیشم وقتی بقیه رو میبینم اینقدر زود درگیر بیماری میشن با خودم میگم خیلی عجیبم

کم خونی هم دارم ولی ..

پسرم یه عطسه کنه نمیفرستم مدرسه اما خودش از همکلاسیاش مریض شده دخترم که ۳ماهشه اونم مریض شده بمونه خودم مدام تب و لرز میکنم نمیدونم به کدومشون برسم بخدا گناهه اگه میدونین بچه مریضه باز میفرستین مدرسه

برای شادی روح مادرم یه صلوات بفرستین، ممنونم💔
پسرم یه عطسه کنه نمیفرستم مدرسه اما خودش از همکلاسیاش مریض شده دخترم که ۳ماهشه اونم مریض شده بمونه خ ...

مدرسه دخترم سریع بر میگردونه یا بچه اعلائم داشته باشه راه نمیده داخل خب همه دروغ میگن حساسیت فصلیه از قضا بچه هم مریضه

1
5
10
15
20
25
30
35
40
مدرسه دخترم سریع بر میگردونه یا بچه اعلائم داشته باشه راه نمیده داخل خب همه دروغ میگن حساسیت فصلیه ا ...

خیلی خوبه اگه تمام مدارس اینطوری سخت گیری کنن بچه ها کمتر مریض میشن

برای شادی روح مادرم یه صلوات بفرستین، ممنونم💔