2777
2789

چطوری بعضیا روشون میشه از نامزدشون پول بگیرن؟

یا صاحب الزمان                                                     تو که یک گوشه چشمت غم عالم ببرد / حیف باشد که تو باشی و مرا غم ببرد

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

نامزد عقدی ؟

نه تنها مشکلی نداره اتفاقا باید از الان بگیری که عادت کنه زن خرج داره دوستم دوران نامزدی خرجاشو بالاس میداد بعد ازدواج مرده قبول نمی‌کرد که زن خرج داره می‌گفت پس چرا اون موقع خرج نداشتی الان یهو اینجوری شدی ؟ فکر میکرد میخواد پولاشو به باد هوا بده 

خسیس بودنش رو هم بعد ازدواج دختره فهمید 

نامزد عقدی ؟نه تنها مشکلی نداره اتفاقا باید از الان بگیری که عادت کنه زن خرج داره دوستم دوران نامزدی ...

اره عقدی منظورمه

یا صاحب الزمان                                                     تو که یک گوشه چشمت غم عالم ببرد / حیف باشد که تو باشی و مرا غم ببرد

باید بگیری عزیزم وظیفشه 

از الان نگیری بعدا هم نمی‌ده 

اصلا خودش باید بده 

بسته به شرایط مالیش با هم برید خرید و چیزهایی که نیاز داری به مرور بگو 

ماهانه هم ی مبلغی بسته به درآمدش برات واریز کنه که برای چیزای کوچیک دائم نخوای درخواست کنی 

اره عقدی منظورمه

منم عقدم ماه پیش به همسرم گفتم وام ماشینم رو این ماه شما پرداخت کن اونم بجای 3 تومن پنج تومن زد برام این ماهم گفتم باید لنز بخرم و لیزر برم البته فقط خبری بود چون خودم پول دارم اونم بدون اینکه ازش بخوام برام پول زد که برم انجام بدم . مرد اگر فهیم باشه خودش نیازتو برطرف میکنه اگرم نمیدونه خودت رک بگو نباید خجالت بکشی

اره عقدی منظورمه

اگه یه ماه از عقدت گذشته 

شماره کارت بفرست براش بگو عزیزم حالا که تو همسرمی من دیگه روم نمیشه از بابام درخواستی کنم می‌خوام رو مردونگی تو حساب باز کنم 

این شماره کارت منه خودت هر ماه یه مبلغی برام بزن

از ۳ ماه بیشتر بگذره دیگه روتون بهم باز شده و زیاد شاید تاثیر نداشته باشه اما قبل اون حلوا حلوان می‌کنه و عادتش میدی