یه دوست صمیمی مجازی داشتم که عین خواهر برام بود. اگه بخوام سرانگشتی حساب کنم حدود ۴-۵ سالی از آشنایی مون میگذره. از زمان کرونا با هم ارتباط گرفتیم، چون همه چیز مجازی بود ما ۲۴ ساعته کنار هم بودیم، جیک و پوک زندگی همو میدونستیم و کلی خاطرات داشتیم طوری که از ۸ صبح بگیر تا ۱ شب چت میکردیم« در این حد نزدیک بودیم بهم»
اما رابطمون کم کم سمی شد و داغون شد، به خاطر یه سری دلایل چند بار کات کردیم و دوباره دوست شدیم و هر سری هم به خاطر اون شخص بود. کات میکرد، بعد یه مدت دوباره برمیگشت.
تا اینکه آخرین بار که کات کردیم، بعد یک سال من رفتم بهش پیام دادم. اتفاقا اینجا تو نی نی سایت از شماها هم نظر پرسیده بودم، همه چیز داشت خوب پیش میرفت تا اینکه فهمید من یه دوست صمیمی دیگه دارم، کسی که زمان کنکور منو حمایت کرده بود، بی دلیل و بی هیچ حرفی دوباره بلاکم کرد و رفت.
با این حال هنوز از چشمم نیفتاده، چند وقتی هست بهش فکر نکردم اما دیشب دوباره اومد تو خوابم. دیگه حتی نمیتونم برم سراغش چون آخرین بار رفتم و اینجوری بچگونه ول کرد و رفت.
«از بلاک کردنش نزدیک یک سال میگذره دوباره، منم بعد بلاک شدن پیگیر نشدم چون حس کردم سر اونیکی دوستم این رفتار رو داشته»