2777
2789

یه دوست صمیمی مجازی داشتم که عین خواهر برام بود. اگه بخوام سرانگشتی حساب کنم حدود ۴-۵ سالی از آشنایی مون میگذره. از زمان کرونا با هم ارتباط گرفتیم، چون همه چیز مجازی بود ما ۲۴ ساعته کنار هم بودیم، جیک و پوک زندگی همو میدونستیم و کلی خاطرات داشتیم طوری که از ۸ صبح بگیر تا ۱ شب چت میکردیم« در این حد نزدیک بودیم بهم»

اما رابطمون کم کم سمی شد و داغون شد، به خاطر یه سری دلایل چند بار کات کردیم و دوباره دوست شدیم و هر سری هم به خاطر اون شخص بود. کات میکرد، بعد یه مدت دوباره برمیگشت.

تا اینکه آخرین بار که کات کردیم، بعد یک سال من رفتم بهش پیام دادم. اتفاقا اینجا تو نی نی سایت از شماها هم نظر پرسیده بودم، همه چیز داشت خوب پیش می‌رفت تا اینکه فهمید من یه دوست صمیمی دیگه دارم، کسی که زمان کنکور منو حمایت کرده بود، بی دلیل و بی هیچ حرفی دوباره بلاکم کرد و رفت.

با این حال هنوز از چشمم نیفتاده، چند وقتی هست بهش فکر نکردم اما دیشب دوباره اومد تو خوابم. دیگه حتی نمیتونم برم سراغش چون آخرین بار رفتم و اینجوری بچگونه ول کرد و رفت.

«از بلاک کردنش نزدیک یک سال میگذره دوباره، منم بعد بلاک شدن پیگیر نشدم چون حس کردم سر اونیکی دوستم این رفتار رو داشته»

این کاربری دست چندین نفر است.

همه دوستی ها دوره داره 

اینم دوره اش تموم شده

و داش هم میخواسته ببینتت

کامنت های من با لحن مهربون هستند و هرچقدر دوست داشتید لایکم کنید😄کامنت های منفی رو جواب نمیدم حتی تو اعلانات هم بیان بازشون نمیکنم،دوستان کتاب بخونید خیلی خوبه📚

اون دنبال بهونه بود ک بره. بنظرم بیشتر از این غرورت رو خورد نکن واسه آدمی ک بیا ی بادی میره

خیلی جا ها جواب دندون شکن دارم اما میترسم جای دندون دل بشکنه 🥲 پس دوست عزیزم ریپ نزن 🌹 به خاطر چند تا مغز پوسیده کاربریم تعلیق شد 😭😭😭 نی یار های محترم قبلش بگید چرا تعلیق میکنید ممنون میشم 😑هر نی نی یاری بیاد سمتم جیغ میزنم 🥴

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

همه دوستی ها دوره داره اینم دوره اش تموم شدهو داش هم میخواسته ببینتت

اون زمان، نزدیک کنکور منو ول کرد و رفت. خیلی فشار روانی داشتم و اینم فشار روانی شد روم. با این حال یه نفر دیگه پیدا شد که اون زمان هوامو داشت.

بعد کنکور که به این شخص پیام دادم، تا فهمید یه دوست دیگه دارم، کم کم انگار خشک رفتار کرد. منم جدی نگرفتم و با خودم گفتم نمیشه که فقط با یه نفر دوست باشم.

یه روز دیدم یهویی دوباره بلاک شدم. چون همیشه اون کسی بود که کات میکرد، خسته شده بودم. با خودم گفتم بیخیالش و پیوی رو پاک کردم و دیگه هیچوقت پیگیر نشدم. 

اما با این حال ته دلم هنوز دوستش دارم 

چون عزت نفست پایینه

عزت نفس من پایین نیست. فکر کنم برداشت اشتباهی کردین

من نه به دنبال توجهش رفتم، نه الان به دنبال توجهش هستم.

اما وقتی با یک نفر وقت میگذرونی، از نظر عاطفی بهش دل می‌بندی. چون عین خواهر بود برام. 

وقتی منو بلاک کرد ککم نگزید. منم پاک کردم پیویشو و تموم شد. اما ته دلم همیشه دوستش دارم. 

یعنی می‌دونی...من اون قدیم رو دوست دارم. اون جدید یه آدم خیلی سمی شده بود.

منم همچین د‌وستایی داشتم به مرور برام کمرنگ شدن البته اونا زیاد سراغ نمیگیرن من که با اونا مسکلی ند ...

کاش قضیه فقط کمرنگ شدن بود. اینکه بلاک کنه و بره خیلی مزخرفه 

اون دنبال بهونه بود ک بره. بنظرم بیشتر از این غرورت رو خورد نکن واسه آدمی ک بیا ی بادی میره

اون اومده بود تا مثلِ قدیم رو داشته باشه. همیشه دلش میخواست فقط اون تو زندگیم باشه. چندین بار به اونیکی شخص حسادت کرد. وقتی دید که دیگه مثل گذشته خاص نیست، گذشت و رفت.

به قول خودت...آدمی که بخواد بمونه میمونه.

منم دنبالش نیستم دیگه. آخرین بار هم اتفاقی بهم پیام دادیم. وگرنه حوصله دردسر ندارم. فقط نمی‌دونم چرا از چشمم نمیفته 

عزت نفس من پایین نیست. فکر کنم برداشت اشتباهی کردینمن نه به دنبال توجهش رفتم، نه الان به دنبال توجهش ...

عزیزم همین ک دوسش داری و ته دلت بهش فک میکنی نشونشه وگرنه باید فقط ب این فک کنی ک اون منو بلاک کرده سر هیچ و پوچ و من کسی ک بلاکم کرده رو دوست ندارم بخودمم اجازه نمیدم راجبش فک کنم

اون زمان، نزدیک کنکور منو ول کرد و رفت. خیلی فشار روانی داشتم و اینم فشار روانی شد روم. با این حال ی ...

خب چرا این حرف هایی ک ب من گفتی رو بهش نزدی 

شده بود تاحالا جایی دعوتش کنی ؟ مثلا خونه یا کافی شاپ 

کامنت های من با لحن مهربون هستند و هرچقدر دوست داشتید لایکم کنید😄کامنت های منفی رو جواب نمیدم حتی تو اعلانات هم بیان بازشون نمیکنم،دوستان کتاب بخونید خیلی خوبه📚

عزیزم همین ک دوسش داری و ته دلت بهش فک میکنی نشونشه وگرنه باید فقط ب این فک کنی ک اون منو بلاک کرده ...

بهش فکر نمیکنم. هر چند وقت یک بار یادش میفتم چون مدت طولانی کنار هم بودیم.

من خصلتم اینطوری هست که حتی اگر کسی ازم بد بگه کینه به دل نمی‌گیرم. 

و حتی الان اگه دوباره بهم پیام بده، دیگه نمیخوامش. دیگه این دوستی رو نمی‌خوام. اما ته دلم هیچوقت نشد ازش متنفر بشم و همیشه عین خواهر دوستش دارم.

خب چرا این حرف هایی ک ب من گفتی رو بهش نزدی شده بود تاحالا جایی دعوتش کنی ؟ مثلا خونه یا کافی شاپ

دوست مجازی هستش.

اون تهرانه من ارومیه 

خب چرا این حرف هایی ک ب من گفتی رو بهش نزدی شده بود تاحالا جایی دعوتش کنی ؟ مثلا خونه یا کافی شاپ

من همیشه بهش میگفتم. همیشه تشویقش میکردم، همیشه پشتش بودم، همیشه میگفتم دوستش دارم. 

اما اون میخواست فقط و فقط و فقط دوست خودش باشم

تا شنید یه دوست دیگه پیدا کردم موقعی که اون باهام نبوده، ول کرد و رفت.