2777
2789
عنوان

صد و چهل ملیون پول دادم

| مشاهده متن کامل بحث + 1233 بازدید | 116 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من درکت میکنم چون خودمم رفتم عصب کشی دندونم عفونت کرد دکتر گردن نگرفت عفونتم با انتی بیوتیک خوب نشد ...

الهی عزیزم 

چقدر اذیت شدی 

واقعا خیلی سخته حق داری ناراحت باشی 

امیدوارم اونم جزای کارشو تو همین دنیا ببینه.... 

مرسی از همدلی و درکت ❤️

هنوز زوده برای دیدن نتیجه قطعی ولی علت قوز رو از دکترت نپرسیدی؟

گفتن ممکنه ورم باشه ممکنه حین عمل درست تراش نخورده باشه چون دیدشون توی عمل محدوده !!! 

دستیارش هم گفت "بهتر" میشه به مرور...

شما چقدر وقت از عملت میگذره ؟ کورتون تزریق کردین ؟ خودتون سوهان کشی انجام دادین ؟

یک سال و یک ماه

نه من کورتون نزدم به هیچ وجه 

چون بینیم کاملا ورمش رفته

وقت سوهان کشی هم گرفتم ولی خیلیییی میترسم😅😂

یک سال و یک ماهنه من کورتون نزدم به هیچ وجه چون بینیم کاملا ورمش رفتهوقت سوهان کشی هم گرفتم ولی خیلی ...

درد داره ؟ 

ما یکی از دوستامون دوبار کورتون زد خوب شد 

اونم خیلی از عملش گذشته بود 

متاسفانه...🤦🏻‍♀️ تازه تخت بغل من ترمیمی با همین دکتر بود ۲۶۰ ملیون داده بود

یا خدا مگه بهترین جراح بینی جهانن که این پول رو میگرن چخبزه طرف پنج تا بینی عمل کنه یدونه خونه می‌تونه بخره آنوقت یه کارگر صد سال کار کنه باز هیچی نمیتونه بخره

با این پولی که دادی دکتر باید خودشو به اب و اتیش میزد درست کارو انجام بده

مامان: بله.....!میدونستی عشق یه مرد مال زنه؟!خب اونوقت اون زن از نظر تو کیه؟مامانم، عشق من مال توئه😍🌱🌻واینگونه من مردم واست💫🧿 پسررررم🧿💫

ده روزه عمل کردی معلوم ورم داره عین بادنجونه قوزو تو مطب فکر کنم میتونن برطرف کنن خیلی وسواس به خرج نده 

ماری کوری تنهاو اولین زنی است که دوبار جایزه نوبل دریافت کرده!  (نابینا نیستم😂اسمشه)/🌸دوست نینی سایتی من! خوشحال میشم منو توی تاپیکای فان وانرژی مثبت تگ کنی😍/ 
باستانی نژاد

باستانی نژاد و بشارتی و یگانه اینا فقط دهن پرکنن

از نزدیک مریضاشونو خیلی دیدم بجز اونایی ک تو پیجشون میذارن

اصلا اش دهن سوز نبودن

خطام کم نداشتن....

من دقیقا نصف پول تورو دادم دوماه پیش پیش ی دکتر خوب ک اندازه اونا فالوور نداشت

دماغمم بی ایراد دراومده عین بقیه ی مریضاش

چند وقته عمل کردی؟

تورو سننه؟