2777
2789
عنوان

میخوام باعشق داداشم حرف بزنم که رابطشونوقطع کنن

| مشاهده متن کامل بحث + 980 بازدید | 99 پست

سلام ببخشید من یک سوال داشتم و ازتون استارتر عزیز اجازه می گیرم 🙏🙏💞💞😊

ا من چه جوری تاپیک های نخود و لوبیا و چیز های معمولی پاک کنم آیا با گزارش پاک میشن ؟؟ میشه تاپیک آخرم و گزارش بزنین

به معجزه خدا باور دارم 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

داداش من ۲۰سالش بود تازه شغلشم آزاد بود خالم به زور دختر تحفشو کرد پاچه داداشم الان در آمد داداشم خوبه ولی خب همیشه از زنش میناله به بابا مامانم میگه من بچه بودم عقل نداشتم شما چرا مخالفت نکردین 

به نظرم رابطه بدی نیست دخالت نکن فقط به برادرت بگو به بهانه کار کمتر دختر رو ببینه و کشش بده   داری میگی دختر خوبیه روانشناسی میخونه یکی دو ترم دیگه اصولی تر داداشت رو تو مشتش میگیره و زندگیشون رو میسازن   دختر خوب که هم خودش پسند باشه هم خانوادش کم پیدا میشه دست دست کنی  ی خواستگار پولدار میاد جلو پدر مادر دختر وا میدن سر داداشت میمونه بی کلاه  

به شما ربطی نداره وقتی فاصله بیفته بین‌شون رابطه شون سرد میشه ممکنه یکیشون تو اون مدت جدایی از کس دیگه خوششون بیاد و نفر دوم رابطه شکست عشقی میخوره ، از اول نباید بخاطر سن کم وارد رابطه میشدن الان که قصدشون جدیه بهتره بجای سنگ اندازی راهنمایی شون کنی که تو زندگی چجور ارامش بیشتری داشته باشن

باشه ؛ حق با تو

به نظر من سرت تو کار خودت باشه و دخالت نکن این حرفایی ک زدی همش بوی حسادت میدهنه سنشون همچین کمه نه ...

ببخشید ولی دیگ داری چرت میگی اگ حسادت داشتم بد دختره رومیگفتم ن سنگ تموم براش بزارم اگ حسادت داشتم داداشموپرمیکردم میگفتم ن نگیرش وفلان من پیش داداشم پیش خانوادم فقط ازخوبی دختره رومیگم چرا واقعاخوبه وانتخاب داداشم بهترینه ومیدونم خوشبخت میشن من فقط میگم داداشم دست پرجلوبره اونم دختره گناداره توقعاتی داره همین لطفا نظرنده وقتی حتی منظور منو ازتاپیک متوجه نشدی بسلامت

فقط اونایی که میگن به تو ربطی نداره😂😂اینا جای دخترن و ...

خیلیم ربط داره بهت عزیزم خوشی وناخوشیشون به شما مربوطه،

اگر مطرح کنن خاستگاری و ...شاید پدر دختر عاقل باشه وبگه فعلا سنت کمه ولی اگر بیعقل باشه و بگه باشه خب داداشت شاید بیفته تو سختی که میفته ولی اینکه تو بری جلو بگی مطمئن باش داداشت عصبی میشه

تو تاپیکام ک.د تخفیف دیج.ی کالا میذارم 
خیلی ببخشید اما بنظرم به ما ربطی نداره ، ماشالله داداشتون تواناییش و جربزه اشو داره بخواد زن بگیره خ ...

مرد سی ساله بعد از زن گرفتن خسته میشه و میفته دنبال جوونی کردم چون فکر میکنه زندگی وباخته

یه وسر بیست ساله به نظرتون میتونه همینقدر مصمم تااخر عمر ادامه بده؟

به خدا این دخترپسرایی که این مدلی ازدواج میکنن فقط به بلوغ جنسی رسیدن و این مورد عقلشون وتحت شعاع قرارمیده

امار طلاق برای همین انقدر بالا رفته

چون درکی اززندگی‌مشترک ندارن

استارتر حق داره نگران باشه

دردی‌که‌انسان‌را‌به‌سکوت‌وامیدارد،بسیارسنگین‌تراز دردیست‌که‌انسان‌رابه‌فریادوامیدارد...انسان‌ها‌به فریادهم‌میرسند،نه‌‌به‌سکوت‌هم...!