2777
2789

سلام بچه هاازتون مشورت میخوام داداشم عاشق دخترهمسایمون شده که جفتشون سنشون کمه داداشم۲۰دختره۱۹جفتشون دارن احساسی برخوردمیکنن داداشمم تازه سرکاررفته وکل پس اندازش ۴تاسکه شده اونم نیم سکه دختره بهش فشار آورده عیدنامزدکنیم داداشمم روفشاره گفته باشه چون واقعادختره دخترپاکیه وداداشم دوسشداره من وخانوادم باخانواده دختر ودختره مخالفت نداریم اصلا خانواده دختره م بامامخالفت ندارن امامشکل اینجاس سنشون کمه ازدواج الکی نیست بحث ی عمره سختی داره اونم بالاخره دختره انتظاراتی از داداشم داره ک باید براورده شه خوشبخت بشه اینا دارن احساساتی جلومیرن دختره دانشجو روانشناسی هست میخام بادختره صحبت کنم بگم رابطتونو مدتی قطع کنین تامشکلی واست پیش نیاد ب درست فکرکن انشالا موفق شی تاداداشمم پول جم کنه پس اندازکنه داداشم نظامیه اما فلن توآموزشی هست باحقوق کم برج ۴حقوقش میشه ۱۰تومن میخام ب دختره بگم صبرکن تاداداشم اموزشیش برج۴تموم شه درجه بگیره حقوقش بالابره ک بتونه نیازاتو برآورده کنه ب داداشم فشارنیارین خب گناه داره آموزشیه ک انشالا برج ۴رسمیش کنیم ولی باهم صحبت نکنین ک جفتتون هوایی شین وپدرتم ازرابطتون پی نبره  داستان شه واست ولی رسمی شین راحتین نظرتون چیه بچع ها.... راستی اینم بگم مادر من ومادر دختره میدونن جفتشون باهم حرف میزنن فقط پدر ها درجریان نیستن

خیلی ببخشید اما بنظرم به ما ربطی نداره ، ماشالله داداشتون تواناییش و جربزه اشو داره بخواد زن بگیره خیلی هم سن خوبیه 🖐

نظرات من خارج از زندگی شخصی شماست ، پس هر جور که خودتون میدونید توی زندگیتون انجامش بدین ❕️🌱

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

حرفات درسته ولی من جات باشم خودمو دخالت نمیدم ...

خود اون دختر نمیبینه شرایط داداشت چطوریه؟خودش عاقله و تصمیم گرفته اینجوری زندگیشو پیش ببره

آخرش همه کاسه کوزه ها سر تو میشکنه

تاريك انديشان هميشه سعى مى كنندزنان را در «سياهى» نگه دارند؛آنها از روشن شدن ذهن زن مى ترسند !چون خوب ميدانند اگر زن بداند،به فرزندانش هم ياد ميدهد !

۲۰ ساله های الان عین ماها نیستن 

بزرگتر از سنشون هستن 

و اینکه شما خودتو دخالت نده 

حالا یا به هم میرسن یا کات میکنن گذر زمان معلوم میکنه اینو 

رویای مرگ شاید بهانه ایست برای تحمل کابوسی به نام زندگی .......                                                               اگه توی یه کشوری درآمدِ یه آرایشگر بیشتر از یه معلمِ به این معنی نیست که پول تو درس خوندن نیست ،،،، به این معنی هست که مردم از قیافه ی زشتشون بیشتر خجالت میکشن تا مغز خالیشون ......                                                       ماها که بابامون پولدار نبوده یه چیزی رو خوب یاد گرفتیم ،،،، اینکه خیلی راحت قید چیزایی که دوس داریمو می‌زنیم ، پس یه لطفی در حقمون بکن سلطان ، اگه دوسمون داری           زیاد ناز نکن ......                                                                      💫 من یه اسفندی ام 🌨️ مغرور ، جذاب ، لجباز 💫

عزیزم درسته قصدت خیره ولی اون دختر خودش داره اینارو میبینه پس قبول کرده شرایطشو 

تو بحثشون خودتو دخالت نده بزار پسرودختر خودشون کارو جمع کنن وگرنه ک خدایی نکرده اتفاقی بیفته شما منفور میشی

فقط 21 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

فردا دختره شوهر کنه داداشت ی زن دیگه بگیره بد باشه یا اصلا نگیره تا آخر عمر سرکوفتشو تو میخوری .درسته داری حق میگی ولی دخالت نکن .یا نامزد کنن مثلا پنج سال

کاربری دست سه نفره ...هر سه نفرشم خودمم🤪
به شما ربطی نداره گلم

چطور به من ربطی نداره بحث ی عمر زندگی جفتشونه خوشبختی جفتشون مهمع یعنی چی این حرف هنوز زیر ی سقف نرفتن ک بگم دخالت نکنم هروقت رفتن سرزندگیشون اونوقت میشه گفت توزندگیشون دخالت نکن ن رابطه ۱۰ روزه

چطور به من ربطی نداره بحث ی عمر زندگی جفتشونه خوشبختی جفتشون مهمع یعنی چی این حرف هنوز زیر ی سقف نرف ...

عید نامزد کنن یا برج ۴ چه فرقی میکنه ۳ ۴ ماه اینور اونور

زمان در حال گذره تو ی وضعیت ثابت نمیمونه

فردا دختره شوهر کنه داداشت ی زن دیگه بگیره بد باشه یا اصلا نگیره تا آخر عمر سرکوفتشو تو میخوری .درست ...

من نمیگم دختره رو ازدست بده عزیزم میگم باهم صحبت نکنن ک داداشم خودشو جم وجورکنه انشالا دست پرجلوبریم

به نظر من سرت تو کار خودت باشه و دخالت نکن 

این حرفایی ک زدی همش بوی حسادت میده

نه سنشون همچین کمه نه شرایط برادرشما انچنان بد 

پس دخالت نکن و با عرض معذرت سعی نکن با موذی گری روابطشون خراب کنی

عید نامزد کنن یا برج ۴ چه فرقی میکنه ۳ ۴ ماه اینور اونورزمان در حال گذره تو ی وضعیت ثابت نمیمونه

خب حتمافرق داره ک میگم برج ۴ الان رسمی نشده برج ۴کارش رسمی میشه وحقوقش بالامیره وانگشتر خوشگل برادخترمیگیرم سن داداشمم برج ۴میشه۲۱ دختره میشه۲۰