2777
2789
عنوان

هموروئید 😔

35 بازدید | 7 پست

سلام دوستان وقت همگی بخیر ، بنده ۲۱سالمه و مجردم دوسالی هست دچار بواسیر شدم بعد از کنکورم اینجوری شدم گلاب به روتون همیشه یبوست دارم درد و خونریزی ندارم فقط دوتا بیرون زدگی کوچیک هست که واقعا عذابم میده که بعدا چطوری ازدواج کنم خواستم بدونم اگه کسی مثل من بوده و درمان شده راهنماییم کنه ممنون میشم 

ربطی به ازدواج نداره این یک ، دو اینکه کمتر بشین ، بیشتر فیبر مصرف کن ، مصرف نون و برنج و ماکارونی و گوشت و سیب زمینی رو کم کن و از ژل آنتی هموروئید استفاده کن 

من و انکارِ شراب ؛ این چه حکایت باشد ؟ غالبا این قدرم عقل و درایت باشد 😊❤🤞

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

منم ۴ ساله دارم رفتم دکتر گفت نیازی به عمل نیست و راحت ازدواج کن چیز خاصی نیست همه دارن

آخه میگم یه زمانی ازدواج کردم وقتی میبینه تو ذوقش نخوره🙁

ربطی به ازدواج نداره این یک ، دو اینکه کمتر بشین ، بیشتر فیبر مصرف کن ، مصرف نون و برنج و ماکارونی و ...

آره خیلی سعی میکنم چیزایی که باعث یبوست میشن رو نخورم فقط مشکلم اون بیرون زدگیه که یه زمانی ازدواج کردم تو ذوقش نخوره 

😂😂😂 خب بری عمل کنی هم اذیت میشی هم هزینه اش زیاده هم دوباره برمیگرده بخاطر هیچ مردی خودتو اذیت ن ...

چی بگم والا وسواس گرفتم سر این موضوع 🥲

آره شنیدم عمل کنی اذیت میشی تازه به من گفتن چون سنت پایینه عمل نکن دوباره برمیگرده