2777
2789
عنوان

کار در منزل(بسته بندی)

71 بازدید | 12 پست

یه کانال تلگرامی بهم معرفی شد و منم برای ثبت نام بهشون پیام دادم مدیر واریزی ب نام خانم آقاجانی بود اول گفتن بعد ثبت نام نصف حقوق و واریزی هاتون رو میدیم بعد گفتن اطلاعات ثبت نام رو ارسال کنید و مبلغ299تومن برای تشکیل پرونده واریز کنید من اونجا شک کردم ک کلاه بردار باشن ولی کانالشونم چک کردم یسری فیلم و ویس و شات از رضایت کارکنان و پرسنل گذاشته بود یسری فیلم از بسته های ارسالی من سایتشونم چک کردم اسم شرکت سیستم به آوران نیک بود و مدیرعاملش هم سمیه آقاجانی مرکیه بود زده بود مجاز ب فعالیت بعد ک اعتمادم جلب شد اون مبلغ رو واریز کردم دوباره گفت699 برای کد بیمه واریز کنید من واریز کردم و گفتم میشه بگید چقد قراره هزینه بگیرید ازم گفت به 1میلیون 111 هم برای کد پیگیری میگیریم منم گفتم  نمیتونم به شما اعتماد چ تضمینی ب من میدید یه پروانه کسب و گواهینامه ثبت انجمن صنفی فرستاد با شماره مدیریت پشتیبانی بعد من قبول کردم اون1میلیون111 تومنم واریز کردم دوباره گفت برای ارسال بسته ها1میلیون899 واریز کنید😑 بعد گفتم یعنی چی مسخرشو درآوردید شما اون سری گفتید واریزی اخره پس چرا دوباره میخاید ازم پول بگیرید میگفت باور کنید واریزی اخره بعد من میگفتم چطور باور کنم من ب شما اعتمادی ندارمم دوباره اون مدارکو فرستاد😂😑 بعد گفت اگ یه واریزی دیگه بود خودم ب جا شما واریز میکنم بعد من اینو واریز کردم اونا برام یه فیش واریزی ب مبلغ21میلیون500 برام ارسال کردن ک بالاش نوشته بود در صف ارسال ب بانک گفتن تا ساعت16 ب حسابتون واریز میشه منم منتظر موندم ولی پیامی نیومد بهشون اطلاع دادم گفتن سامانه قفل کرده و شما باید حق کمیسیون را ب مبلغ 3میلیون واریز کنید تا این آزاد بشه و بیاد ب حسابتون بعد من گفتم حالا شما اینا واریز کن چون گفتی اگ یه واریزی دیگه بود ب جا شما واریز میکنم بعد میگفت نمیشه باید فیش شما جهت اسکن باشه

حالا من چیکار باید بکنم بنظرتون برم پلیس فتا شکایت کنم ازشون؟! 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

شوخی میکنی؟چطور اعتماد کردی؟حتمااا شکایت کن البته شک دارم چیزی دستتو بگیره ولی خب

تموم این کار در منزل ها الکیه

چه بسته بندی،چه جعبه سازی و،،

من فقط یکیش دیدم راست بود و یکی از فامیل انجام میداد،اونم عروسک سازی بود(نه همه جا) که انقدر حقوقش کم بود و سختی کار داشت که نمی ارزید

HAYAT KORKUNUN BİTTİĞİ YERDE BAŞLAR