2777
2789
عنوان

دیروز یکی میخواست تعرض کنه بهمون

1038 بازدید | 88 پست

دیروز کلاس داشتم بعد ۸ تموم شد خواهرم اومد دنبال تو پل هوایی بودیم طرف یهو پرید جلومون اولش فک کردیم‌مثلا ما جلو راه اون پریدیم بعد حاجی طرف خفتمون کرد بعد من که کلا هنگ کرده بودم یعنی مخم کار میکرد میدونستم باید یه واکنشی نشون بدم‌حتی ب ذهنم زده بود زنگ بزنم به پلیس اما انگار هیچ کاری نمیتونستم بکنم بعد یهو نمیدونم‌چیشد من شروع به حرکت کردن خواهرمم فک کرد من میخوام تنهاش بزارم برم درصورتی که اصلا هدفم این نبود که تنهاش بزارم یعنی کارام دست خودم نبود😭😭

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

خدا لعنت کنه این مریضای جنسی رو

خودت رو سرزنش نکن

تو این شرایط خیلی سخته آدم خودشو کنترل کنه و بدونه چه کاری درسته 

دفعه بعدی تا جایی که میتونی آبروشونو ببر

اگر کسی نبود فیلم بگیر بگو وقتی آبروتو بردم میفهمی 

https://harfeto.timefriend.net/17332544610834

خب خواهرتم میرفت ینی فرار

میدونی من اشتباه کردیم وسط پل ی راه سوم هم ساختن که وصل میشع ب میدان باید از اونجا فرار میکردیم البته از بس شوک وارد شده بود که قفل کرده بودیم واقعا اوضاع وحشناکی بود بعضیا هم به‌جای اینکه درس بگیرن‌بگن‌احتمالا سر خودمونم بیاد مسخره میکنن

اخرش یارو خفت گیره چیشد چطورفرار کردی

جیغ داد کردیم‌کمک خواستیم طرف فرار کرد از پله های که وسط پل هست ناموصا خواهر باورت میشه‌پله هارو بدو بدو رفت بعد وسط از پله ها که پایین اومد اروم رفت دستاشو تو جیبش کرد 😐