2777
2789
عنوان

دیروز یکی میخواست تعرض کنه بهمون

| مشاهده متن کامل بحث + 1054 بازدید | 88 پست
منم حوصله جنگ نداشتم سر این حرفا من اون زمان فرم سرمه ای تنم بود بدون هیچ آرایش یا مدل مو خسته سرظهر

من ک هودی پوشیدع بودم با شلوار لش یعنی درحدی نبود که مثلا راهمون سبز شن بابا تو ابرسان بودیم بعد تو ایسگا ی عده پسر بودن اکیپ بودن سرشون تو کار خودشون بود اونام میتونستن تو بیان تیکه بندازن مونده به تربیت خانواده و ذات خود پسر این فک میکرد مثلا لات باشه گنگش بالاس بابا اتفاقا با ادب باشعور باشی ادمی میگن بین چقد ادم خوبیه باکسی کار نداره ناموس حالیش هس

ببار یه دانش آموز بیچاره روزه گرفته بود بعد ساعت دو ونیم غش کرد تو خیابون هیچی نمیتونست بگه نه شماره تلفن خانوادش بعد دیگه با اب و شکلات حل کردن تو اب بهتر شد بعد یه پسره میاد میگه الان زنگ میزنم حراست و مستی خودش و رفیقاش

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

ببار یه دانش آموز بیچاره روزه گرفته بود بعد ساعت دو ونیم غش کرد تو خیابون هیچی نمیتونست بگه نه شماره ...

ادم درست حسابی نیست که تو زمونه به جای فک کردن به کار و درس زندگی اینا توجه میکنن به حاشیه 

من ک هودی پوشیدع بودم با شلوار لش یعنی درحدی نبود که مثلا راهمون سبز شن بابا تو ابرسان بودیم بعد تو ...

حجاب ربطی نداره اصلا چادر هم باشه درش میاره کسی که مریضه فقط باید زدشون پلیس هم فایده نداره اونا بدتر مسخره میکنن یه دختر زنگ میزنه مزاحمم شدن بعد میریم میبینیم فلان جا

میدونی من اشتباه کردیم وسط پل ی راه سوم هم ساختن که وصل میشع ب میدان باید از اونجا فرار میکردیم البت ...

اره درکت میکنم آدم سکته میزنه 😑 ولی خب فرار فک میکنم تنها راهیه ک به ذهن آدم میرسه 

با احترام🙏زیر ۱۸ سال نظر ندن ریپ هم نزنن🙏
ادم درست حسابی نیست که تو زمونه به جای فک کردن به کار و درس زندگی اینا توجه میکنن به حاشیه

اصلا مست بودن رو پسره چرا گفت بیچاره انقدر ترسیده بود مث آدم فلج حتی حرف نمیتونست بزنه فقط اشک میومد از گوشه چشمش میریخت زنگ خواستیم بزنیم اورژانس دیگه بهتر شد 

حجاب ربطی نداره اصلا چادر هم باشه درش میاره کسی که مریضه فقط باید زدشون پلیس هم فایده نداره اونا بدت ...

کلا همینه حق میگی شما میدونی تو این جامعه باید ببر باشی

خودت بتونی اقای خودت باشی ولی اینم‌حدی داره وقتی سه نفر باشن یا زیاد هیچکاری نمیتونی بکنی تنها کار همینه بیرون رفتنی یا اکیپی بری بیرون یام با خانواده یام که داخل خونه باشی تمام البته شبا منظورم منم واقعا کلاس داشتم برا همین دیر کردم مگه من‌مرض دارم شبا برم بیرون البته از سه رفته بودم تا ۸ دوتا کلاس داشتم یکیش دوساعته یکیشم ۳ ساعته

اره درکت میکنم آدم سکته میزنه 😑 ولی خب فرار فک میکنم تنها راهیه ک به ذهن آدم میرسه

اره دقیقا میدونی واقعیتش پل هوایی یکم که نه خیلی خطرناکه یعنی جای نیست ادم با طرف درگیر بشه چطور بگم حتی تو اگه درگیرم بشی باطرف مثلا یهو خدایی نکرده طرف از پل میوفته‌پایین یا پله یا چه بدونم سرش میخوره با میله ها یعنی درگیری تو به‌جای اینکه سالم بمونی بدتر بدبخت‌میکنه همون به قول شما فرار خوبه 

اصلا مست بودن رو پسره چرا گفت بیچاره انقدر ترسیده بود مث آدم فلج حتی حرف نمیتونست بزنه فقط اشک میومد ...

چی بگم والا بالام گفتم باید ببر باشی تو این جامعه گوسفند باشی دریده میشی

اره دقیقا میدونی واقعیتش پل هوایی یکم که نه خیلی خطرناکه یعنی جای نیست ادم با طرف درگیر بشه چطور بگم ...

خیر نبینن که اینجوری مردم رو سکته میدم . اخه فرارم کنی امکان سر خوردن خودت هست خیلی خطرناکه . انشالله حودبخود از روی پی بیفتن شرشون کم بشه بی خونواده ها

با احترام🙏زیر ۱۸ سال نظر ندن ریپ هم نزنن🙏
خوش به حالت ۶ ساله عضوی تاپیک هات کمن .من واقعا جرعت تاپیک زدن ندارم .به نظرم اینکه کلا چند تا تاپیک ...

من نمیزدم کلا جدیدا یکم تاپیک میزنم جو اینجام انقدر سمیه میپرن به ادم همون نزنی بهتره