2777
2789

ما ۳ ساله باهمیم ، همیشه چیزی ازش بخوام میگه چشم

منم ی مدت گیر دادم ببینم این چشم هایی ک میگه واقعیه یا الکی برا گذر کردن میگه

اون شبی گفتم قبل ۱ بخاب خسته ایی دو شبه برا امتحانت بیداری گفت چشم قول میدم ، بعدش دیدم تا ۲ و نیم بیدار بوده

داشته برای امتحانش میخونده یه ازمون خیلی مهم داره 

من اصلاااا ناراحت نشدم گفتم خویکاری کردی ولی کاش وقتی میدونستی طول میکشه الکی نمیگفتی چشم قول میدم

خلاصه گذشت و از دیروز یه بار دیگه ام توی قضیه دیگه ایی این تکرار شد و حساسیت من بیشتر شد

گقت ازم یه چیز سخت بخاه تا برات انجام بدم بدونی من بد عهد نیستم

گفتم ۱۰ شب برام روی یه کاغذ  کوچیک نامه بنویس گفت چشم جون بخواه ، اقا اخرشب شد صبج شد دیدم هیچ خبری نیست

بعد بهش گقتم کاش انقد فداموشکار نبودی گفت چیشده😑

خلاصه بهش گقتم برگشت اولش گفت توکه دیدی ما مهمون داشتیم نشد 

بعدش گفت من بهت نگفتم نگران نشی ولی سردرد خیلی زیادی داشتم برا همین گقتم زود بخابم چون اولین نامه هم بود ک میخاستم بنویسم نمیخاستم از روی سردرد باشه میخاستم وقت بزارم

بعدشم میگه من ناراحتم که راجبم اینطوری فکر میکنی ک من ادم بد قولیم

شما بودین ناراجت میشدین ازش؟؟ به من حق میدین؟؟

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

ب نظرت من چیکار کنم الاناعصابم خورده

ببین عزیزم من همین دیروز کل ردز بابت اینکه تا ظهر یه پیام به من نداد ناراحت بودم

همین امروزم همین کارو کرد تا الان ک خودم تماس گرفتم ببینم زندس یا نه

متاسفانه منم ۴ساله باهاشم و الان تو مرحله ازدواجیم

این درخواست های دخترانه ما برای اینا معنایی نداره

تا دلتم بخواد بد قولن😂

من فقط بهش میگم من عاشق قول هاییم که بهم میدی

میدونم دوسم داره آ

ولی مشغله زیادی دارع الزایمر گرفته😀😂

شاید حق با شماستمن فقط میخاستم به این حس بدم ثابت بشه راجبش اشتباه فکر میکنمکه اونم اینطوری کرد

این شیوه شما باعث میشه طرف مقابل حس کنه به لحاظ فکری بالغ نیستی. آدم سر این موضوعات بی ارزش اصلا حرف هم نمیزنه چه برسه به اینکه دلخور بشه یا چیزی بهش ثابت بشه