2777
2789
عنوان

بلاگر های گدااااااااا

| مشاهده متن کامل بحث + 1969 بازدید | 147 پست

همشونم بد نیستن .. من خودم دو نفرو دنبال میکنم فقط یکی شیما کاتوزیان .. یکیم ناز آفرین ( شعر میگه )

سطح سواد و شخصیتشون بالاس واقعا 

من با هیچکس بر سر آیین و باوری که دارد نجنگیده و نخواهم جنگید، چراکه خدای هر کس همان است که خِرَد او می‌گوید . کوروش بزرگ🩵       پیانیست :)

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

همش نمایشن بابا.من خودم یه رفیق دارم دوهفته پیش دعوا جنگ کشت کشتار طلاق یک هفته بعد رفتن دریا همش ب ...

میدونه چقدر افراد نمیدونن و ناخواسته مقایسه میکنن و زندگیشون خراب میشه

همه اینا ک الان جواب میدن اره دنبال نمیکنیم همه رو فالو دارن

دقیقاااا نمیدونم چجوریه نی نی سایتیا از بلاگرا متنفرن و دنبال نمیکنن ولی اونقد بازدید میخورن😑😂

فقط 22 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

چرا نباید قابلیت چند تیکری داشته باشه سایت🤒😂 چون قابلیت نداره مجبورم تو امضام مینویسم نی نیییییییییییییییییییییییییییی دالممم  من بمیرم براش که ی وروجک دیگه دارم که قراره بهم بگه مم مم😭😭😭❤️🥹 فکر کن با اون دست و پاهاش دنبالم راه بیوفته مم مم مم مم کنه 🥹🥹 انشالله دامن همه منتظرا سبز بشه خدا از نی نی منم مراقبت کن 🥲❤️

اتفاقا احمق نیستن خیلیم زرنگ و باهوشن

طرفو میبینی با مدرک تخصص پزشکی داره جلو دوربین خودشو کج و کوله میکنه برا ویو

میدونی چرا؟چون پول تو همینه

منم اگه قیافه و شرایطشو داشتم بلاگر میشدم سر۶ماه بارمو میبستم میرفتم ازین خراب شده

https://harfeto.timefriend.net/16597293448151
میدونه چقدر افراد نمیدونن و ناخواسته مقایسه میکنن و زندگیشون خراب میشه

آره متاسفانه.اینستا شده فخر فروشی فیک بازی

"ز شیر شتر خوردن و سوسمار عرب را به جایی رسیدست کار که تاج کیانی کند آرزو تفو بر چنین چرخ گردون تفو" فردوسی بزرگ

چ جالبه هروقت بحث شده کسی اینارو فالو نمیکنه ولی پیجاشون چقد فالورررر .بحثم با شماها نیست عزیزان کلی میگم

ولی ایناییکه همیشه دست و پاهاشون یخه،،،خیلی بیشتر از بقیه گناه دارن😓😓چون خیلی بیشتر ازبقیه فکرمیکنن و همین باعث میشه بیشتر تمرکزقلب روی پمپاژ خون ب سمت مغزباشه.این آدما،آدمایین ک یک رنج بزرگی رو تحمل کردن و یک غصه ی بزرگ و یک زخم ناحق تو دلشون هست...💔💔 

عروس خاله ی من که کم مونده بود فیلم سک سی بده بیرون با اون شوهر احمقش

خاله آن خانواده تذکر نمیدن بهش؟؟ دوست دارم بدونم واکنش خانواده ها چیه 

من به دستهای خدا خیره شدم معجزه کرد.میشه برای ازدواجم تا آخر امسال دعا کنید🥰
جای ک ف....یلتر درست حسابی بزنن بچه هامون از این گداها الگو برداری نکننتازه میخان.....

چه ربطی داره

شما بچه هاتو کنترل کن

من و امثال من ک کارمون از اینستاگرامه باید تاوان بلاگرارو بدیم؟

من خودم داروی سینوزیت میفروشم اونجا

خداروشکر رفع فیلترم نکنن استارلینک میاد و احدی نمیتونه جلو پیشرفت تکنولوژی رو بگیره

درست میگیولی باید بی پولی کشیده باشی اونم شدید تا بفهمی چقدر بد و خطرناکه و اونام مجبورن برای پول هر ...

مثل این میمونه بگی بی پولم قاچاق کنم

همونقدر این کار بده

هزارتاکار وجود داره

همشونم بد نیستن .. من خودم دو نفرو دنبال میکنم فقط یکی شیما کاتوزیان .. یکیم ناز آفرین ( شعر میگه )س ...

اینا خوبن

بعضیا مسخره بازیای جلف و کارای زشت و حرفای زشت میزنن که آدم از دیدنش خجالت میکشه

نامه ای به فرزندم:«مادرت روزایی رو زندگی کرد که قابل زیستن نبود،مگر فقط به خاطر وجود تو»