2777
2789
عنوان

بلاگر های گدااااااااا

| مشاهده متن کامل بحث + 1975 بازدید | 147 پست

حریم خصوصی= 0

چندشم میشه یه سری تصویرا😄

من با هیچکس بر سر آیین و باوری که دارد نجنگیده و نخواهم جنگید، چراکه خدای هر کس همان است که خِرَد او می‌گوید . کوروش بزرگ🩵       پیانیست :)

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

من هیچکدومو فالو ندارم ولی اکسپلورم سرخود شده گاهی برام کلیپاشونو میاره😑 واقعا بعضیارو که میبینم می ...

دقیقا سوال منم همینه بزرگتر فامیل ندارن ؟؟ والا من حتی از روح پدر مرحومم خجالت میکشم یه سری رفتار ها بکنم ،اینا کسی ندارن تذکر بده بهشون .‌‌

من به دستهای خدا خیره شدم معجزه کرد.میشه برای ازدواجم تا آخر امسال دعا کنید🥰

البته فیلم های طنز شون برای سرگرمی خوبه 

اما متاسفانه برخی شون محتواهای دارند که اصلا آدم خجالت می کشه نگاه شون کنه 

صداهای زشت، حرف های رکیک، فرهنگ ناسازی 

نگین علینقی🌺 تمام اطلاعات بنده در سایت سازمان نظام روانشناسی موجود هست 🌹

یه چیز جالب فهمیدم نزدیک تولدها مناسبت هاشون ک میشه تقریبا ۱۵روز قبلش هی میگن اگر ایده ای دارین بگین واسه تولد بچم 

🤣🤣گدایی میکنن ک کیک و شام و تم و ... همه چی بچه شون رایگان برگذار بشه بعد جالبه باد به غبغب میندازن ک ما تلاش کردیم

آخه چه تلاشی کردی 

رفتی مسافرت عکس گذاشتی 

از هر اتفاقی تو خونت میوفته استوری میکنی اینا چ زحمتیه 

پولاشونننن اصلا برکت نده جایی پس میدنچون کارگر ساده با هزار زحمت ماهی ۱۰ دربیاره تو با کارهای بیخودت ...

عروس خاله ی من که کم مونده بود فیلم سک  سی بده بیرون با اون شوهر احمقش

بخدااااا همینو بگومن بخاطر اینستا هم شده میگم فیلت برندارنددختره روسری گذاشته از عمد باسنش نشون میده ...

همین ف..لتر در و پیتی هم میخان بردارن 

فک کردن درد مردم ا...ینستا و ایفون هس 

نگا جیب خودشون و ی عده پولدار دور برشون‌میکنن

همش نمایشن بابا.من خودم یه رفیق دارم دوهفته پیش دعوا جنگ کشت کشتار  طلاق یک هفته بعد رفتن دریا همش بغل هم عکس خوشکل صفا سیتی😖گفتم من فقط در جریان اینام.یکی که از بیرون نگا کنه میگه خوشبحالشه پولداره و خوشبخت

"ز شیر شتر خوردن و سوسمار عرب را به جایی رسیدست کار که تاج کیانی کند آرزو تفو بر چنین چرخ گردون تفو" فردوسی بزرگ