2777
2789
عنوان

خانم ها بگین تقصیر کیه تازه عروسم😢

| مشاهده متن کامل بحث + 61988 بازدید | 751 پست

چه سختگیری کردی قشنگم.اتفاقا خاله شون محبت کرده.کاش میرفتی.همسرت حق داشته ناراحت بشه

علامه طباطبایی : ابد در پیش داریم،،،،،برای زندگی دیگران فرشته باشیم😇 نه شیطان😈 ، در پس هر مشورت و نظر ما پشت گوشی ها و در فضای مجازی یک انسان سرشار از احساس نشسته و یک زندگی واقعی داره که با یک جمله یا حتی یک کلمه ما ممکنه تصمیم مهمی بگیره ، سبب از هم پاشیده شدن یک زندگی 💣، از بین رفتن عشق یک زوج 💔، ساختن روزهای تلخ بچه های یک خانواده آسیب دیده 😭 نباشیم.ما نظری میدیم و رد میشیم و به زندگی خودمون میپردازیم یک انسان میمونه و تجزیه و تحلیل حرفهای ما....اشک ها ، شب بیداری ها و تصمیمات مهم.خداوندا مرا آن ده که آن به💫 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

ربطش اینه موقع شام کسی رو دعوت نمیکنن .برای خودتون ارزش قایل باشید ؛ دم دستی نباشید که هرکسی هروقت د ...

عزیزم چه ربطی به دم دستی داره.ماهایی که احساس صمیمیت باهم داریم کعاشق همیم باهم زاحتیم وهروقت شد باهم قرارمیزاریم ومیریم خونه هم

میخوای مثل ما باشی؟!موفق باشی😉😄
خب باشه ادم وقتی ازدواج میکنه باید همه رو دوست داشته باشه احترام بذاره مگه جنگه چون خاله پسره هست ای ...

اره دوست داشته باشه ولی اونا هم باید احترام بزارن بهش اگه قراره دعوتی صورت بگیره باید حداقل پنج شش ساعت جلوتر خبربدن

گَر نباشد رنگ رویا...به چه دل باید سپرد؟

اینحرفا چیه خداوکیلی تو زندگی خودتونم همینطورین؟قرارنیس همه مردا مث همسرشما باشن یا خانوما مث شما رف ...

بله خودمم همینم قرار نیست هرکی هرموقع دلش خواست زنگ بزنه دعوت کنه ،نمیدونم رابطه شما  با خاله همسرتون  چطوره 

ولی ما خوشمون نمیاد از این کار

گَر نباشد رنگ رویا...به چه دل باید سپرد؟

چند صفحه اول رو خوندم ماشالا همه بهت ایراد گرفتن!

اگه تازه عروس نبودی و قبلا پاگشا شده بودی یا اون لحظه ای که دعوت شدید آمادگی داشتی میگفتم اشتباه کردی رد کردی و نرفتی.

ولی اولا شما هنوز پاگشا نشدی و اینجور دعوت کردن مناسب وقتی که : عه خواهر حالا که اینجایی حالا پاشم یه چی هم بزارم و بزنگیم بچه ها هم بیان! این مدل دعوت خودمونیه ولی پاگشا رسمیه

دوما محبت کردن که خواستن شماهم باشید ولی تازه عروس اون اوایل دوست داره شیک و مرتب تو هر جمعی ظاهر شه و به قولی اون تیپ تازه عروسی رو رعایت کنه، پس دوستانی که بهت خرده گرفتن لطفا حواستون باشه ایشون یه عروس چندساله نیست که کلاس گذاشته باشه. لطفا تازه عروس رو با کسی که بار چندمه جایی میره یکی ندونید

بعدشم کاملا محترمانه رد کردید جوری که خاله هم ناراحت نشد ولی از این به بعد حواسش هست یکم زودتر بگه تا شاید برنامه دیگه ای نداشته باشید

ولی قسمت دعوا با همسرت درست نبود. بعدا حرف دلت رو بدون بحث و با لحن خوب بگو تا سوتفاهم بینتون رفع بشه. 

‏انگلیسی‌ها ضرب المثلی دارند با این مضمون : کسی که فقط لندن را دیده باشد؛ لندن را هم‌ نمیشناسد !               منظور این است که شما باید رم، پاریس و برلین را هم ببینی تا بتوانی بگویی لندن شهر خوبی هست یا نه...           «تک منبعی بودن» انسان را متعصب و خشک بار می‌آورد و عمق فهم او را به طرز عجیبی کاهش میدهد !
عزیزم چه ربطی به دم دستی داره.ماهایی که احساس صمیمیت باهم داریم کعاشق همیم باهم زاحتیم وهروقت شد باه ...

خودتون دارید میگید احساس صمیمیت ... کدوم عقل و فرهنگ و شعوری میگه آدم تازه وارد رو اینطوری دعوت کنی ؟ 

اگر کمکی کردم بهتون در هر زمینه نیازی به تشکر نیست فقط دعا کنید برای عاقبت بخیری من 🥰✨

احتمالا واقعیت همونطوره که تعریف کردی. بعضی ها زورشون میاد احترام بذارن. حالا اگر قبول هم میکردی، یه ...

بهترین کامنت

پسر عزیزم! بزرگ کردن تو مایه مباهات من است و به مرد بزرگی که تبدیل خواهی شد، افتخار خواهم کرد💖
حق با شوهرت وخالشه خب حتما یهوویی شده عجبا خاسته محبت کنه بیچاره

برا بار اول میخوان عروس دعوت کنن نباید یهویی دعوت کنن .نن اصلا ایراد گیر نیستم اما واقعا برا بار اول خیلی بده یهویی دعوت کنی حتما کادوییم تدارک ندیدن 

من بودم اگ نمیخاستم برم، بعداینکه قط کردم میگفتم اینجوری دست خالی روم نمیشه بریم 

بذار اگ ی وقت دیگه دعوت کردن ی چیزی میگیریم میریم

دوستان اسمم صرفا شوخیه! تراپیست هستم با 12ساعت کار در روز!  اگ تاپیک میزنین،‌ تحمل نظر متفاوت رو هم داشته باشین. باتشکر.