بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
حالا که قصد جدایی نداری به روش نیار که فهمیدی دوباره خیانت میکنه ، بزار فکر کنه، فکر میکنی همون یه ب ...
عزیزم خودش اعتراف کرد دیگه جوری شده بود نمیتونست پنهون کنه.ست پروفایل.بیرون رفتن شب تا صبح.و...اعتراف کرده اما میگه نمیخوانش فقط در حد تیغ زدنه و فلان اما هرچی هم که باشه من نمیتونم قبول کنم
اینجاست که آدم واقعا نمیتونه قضاوت کنه تا وقتی تو موقعیتش قرار نگرفته
یه حس عجیبی بین عشق و نفرت
بین مردن و زنده شدن
بین اشک و آه خودم و خنده بچم
نه میشه رفت نه میشه موند
باید مُرده زنده بود
برای شفای پسرم یه صلوات میفرستی💔 حال خوبت آرزومه پسر قشنگم قلبِ مادر میدونم یه روز خوب میشی🌿 به چشمهایم زل زد و گفت باهم درستش میکنیم!، چه لذتی داشت همین باهم؛ حتی اگر باهم هیچ چیزی درست نشود ✨سختترین حق الناس این است که به روح دیگران لطمه بزنی
والاخیانت خیانته دیگه هرکدومشون از یجایی شروع میشهو کسی ک خائنه ذاتش همینه ن ترک میکنه ن تغییر میکنه ...
همون
تو بگو مثلا فلان روز با فلانی لاس زد در حد دو جمله دیگه هم اصن یارو رو ندید و تمام
فرقش چیه
اینم حیانته
آدمی که روانش مشکل داره خیانت میکنه
روزی سگی داشت در چمن علف میخورد. سگ ديگری از کنار چمن گذشت. چون اين منظره را ديد تعجب کرد و ايستاد. آخر هرگز نديده بود که سگ علف بخورد! ايستاد و با تعجب گفت: اوی ! تو کی هستی؟ چرا علف میخوری؟! سگی که علف میخورد نگاهش کرد و باد در گلو انداخت و گفت: من؟ من سگ قاسم خان هستم! سگ رهگذر پوزخندی زد و گفت: سگ حسابی! تو که علف میخوری؛ ديگه چرا سگ قاسم خان؟ اگر لااقل پاره استخوانی جلوت انداخته بود باز يک چيزی؛ حالا که علف میخوری ديگه چرا سگ قاسم خان؟ سگ خودت باش... #زمستان بی بهار / ابراهیم یونسی
من همه چیزو می بخشم کلا مدلم اینه ،خیلی ها بدتر از خیانت در قبالم انجام دادن بخشیدم چون اگه نبخشم خودم عذاب می کشم اونم خیلی زیاد. ولی با چشم خودم می بینم هر بلایی سرم آورد هر کس خدا کسی واسطه کرد تا سر خودش بیاره و این خوشحالم می کنه نه به خاطر اینکه از زجر اونا لذت میبرم اتفاقا حتی از زجر اونام ناراحت میشم ولی چون میبینم خدا هوامو این طور داشته یه حس خوبی بهم دست می ده