2777
2789
درمان بیماری #فیبروم_رحم و #پولیپ_رحممواردی که موجب ایجاد فیبروم رحم میشن:🔴 مصرف غذاهای مونده و فست ...

مرسی قشننننننننگگگگگگگگگگممممممم😘😘😘😘😘😘😘😘😘🤍🤍🤍🤍🤍❣❣❣🤍🤍🤍🤍

درمان بیماری #فیبروم_رحم و #پولیپ_رحممواردی که موجب ایجاد فیبروم رحم میشن:🔴 مصرف غذاهای مونده و فست ...

این درمانشه .. 

اگر بزرگ شده نوشته نیاز به جراحی داره و اگر نه ، پس طبق این عمل کنید ان شاءالله رفع میشه 😊 

دُنبـالَم نَیـا ، اسـیر میشـی .. 🚶🏻                                              دَرخـواسـتِ دوسـتی رَدِ ! 

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

این درمانشه .. اگر بزرگ شده نوشته نیاز به جراحی داره و اگر نه ، پس طبق این عمل کنید ان شاءالله رفع م ...

مممنونم عزیز دلم توکل ب خدا لطف کردی خوشکلم ایشاله ک خودتم باردار میشی یادت نره بهم خبرربدی باردار شدی تو همین تاپیک 😘😘😘😘😘😘😘😘😘😘😘😘😘😘😘😘

مممنونم عزیز دلم توکل ب خدا لطف کردی خوشکلم ایشاله ک خودتم باردار میشی یادت نره بهم خبرربدی باردار ش ...

چشم عزیزم دعا میکنم شما زودتر از من نتیجه بگیرید و تو‌ خوشحالی هم سهیم باشیم 😍😍😍😍

دُنبـالَم نَیـا ، اسـیر میشـی .. 🚶🏻                                              دَرخـواسـتِ دوسـتی رَدِ ! 

والا فعلا ک دکتر گفته طبیعی گفت ک اندونتریوزت خفیفه

خوبه پس 😍😍😍 ب امید خدا

چشم عزیزم دعا میکنم شما زودتر از من نتیجه بگیرید و تو‌ خوشحالی هم سهیم باشیم 😍😍😍😍

عزززززیزم فدای قلب پاکت 

منم واسه شما دعا میکنم خانم خوش قلب مهربون🥰🥰🥰🥰😍😍😍😘😘😘😘😘🤍🤍🤍🤍🤍🤍🤍🤍🤍❣❣❣❣❣

لطف داری عزیزم خوبی از خودتونه 😍😍 مامان اینده 😍😍😍😍😍😍😍