2777
2789

دختر سه سالشه امشب دندون درد داشت یعنی چن روز پیشم داشتم یکم ناله میکرد بعد خوب بود حالش ولی امروز خیلی گریه کرد ولی اخرا دیگه خوب بود گریه نکرد از دندونش می‌گرفت میگفت درد میکنه یه لحظه بعد گفت گلوم درد میکنه بعدش دیگه سرحال شد یکم بعد دیدم یه کوچولو تب داره تبش کم بود بعد گفت پام درد میکنه منم بهش استامینوفن دادم الان سرحاله ..ولی حس میکنم یکم بالای لبش ورم داره چون دندونه جلوییش درد میکرد که سیاهم هست من نگران شدم به شوهرم زنگ زدم گفت بیا ببریم دکتر گفت من پول ندارم فعلا چن روزه بیکار شده بهش چرک خشک کن بده .‌منم قبول نکردم رفتم به آبجیم زنگ زدم یکم پول به من قرض بده آبجیم سریع گفت الان میفرستم ..حالا با این اوصاف فردا ببرمش دندون پزشکی کودکان یانه؟؟؟؟؟

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

اگر تامین اجتماعی دارید ببرش بیمارستانای طرف قرارداد، اگر ندارید که ببرش مطب اینطوری بچه عذاب میکشه

من یه خانم شاد و سرحالم که تمام قد پای زندگیم ایستادم.🤗🤗🤗 یه آدم قوی که داره روی زندگی رو کم میکنه! 😊😊😊من بدون وجود پارتی، شانس و هرچیز دیگه ای به خواسته هام رسیدم. با وجود دو چیز✌ اول لطف خدا دوم همت و تلاش خودم. بابت این موضوع به خودم افتخار میکنم💪💪💪 یه رفیق واسه عشق زندگیمم❤❤❤❤❤ من یک تکیه گاهم، خیالت تخت عشقم، من پشتتم😘😘 روزای خوب رو ساختم بازم میسازم😄

آره عزیزم با توجه ب اینکه گفتید تب هم کرده امکان عفونت داره

درد دندون خیلی وحشتناکه

ایکاش دندانپزشکی هم شامل همه بیمه ها میشد

از بس که بها داده خدا بر زن و دختر*  نازل شده در منزلتش سوره کوثر*  هر لحظه کنم شکر به درگاه الهی *     زیرا که خدا داده به من دختر و خواهر   
ارخ همون لعنتی خراب کرد

ولی فکر کنم بیشتر ب خاطر شیر شب هست و ژنتیک

قطره آهن تاثیر زیادی نداره

از بس که بها داده خدا بر زن و دختر*  نازل شده در منزلتش سوره کوثر*  هر لحظه کنم شکر به درگاه الهی *     زیرا که خدا داده به من دختر و خواهر