2777
2789

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

ولکن تروخدا همش حرف و حدیثه من انقدر حمالی کردمو گفتن وای دوستت داریم تو چقدر خوبی که اخرش من ی چی م ...

من خواهرم که مثل دوقلو بودیم باهم ارث منو خورد باورت میشه.اوه تا دلت بخاد بدی دیدم دیگه الان حوصله هیچکسو ندارم

شاید چون خوشگلی یا از اونا سرتری یا موقعیت بهتری داری

#یه_نصیحت‌_دوستانه‌🤔 می‌دونی رفیق؛حقیقتش‌ اینه که هممون‌ یه روزی پیر میشیم‌...نه چهره‌ای که الان داریم برامون می‌مونه نه این بر و بازو‌ و هیکلی‌ که احیاناً به هم زدیم!☝️اون روزی که این سرمایه‌ها از دست بره، دیگه فقط خاطره‌هایی که باهاشون‌ ساختیم مهمه‌...👈 اینکه‌ هیکل و قیافه و از همه مهم‌تر دلمون رو برای چی گذاشتیم وسط ؟؟❌برای رابطه‌های نادرست؟❌برای آدمای نادرست؟❌برای کارای‌ نادرست؟چند ثانیه خودِ پیر‌ و از رنگ و رو افتاده‌‌مون رو تصور‌ کنیم؛ چی از دست دادیم تو این‌ سال‌ها...؟؟ درست زندگی کنیم،همونطور که خدا ازمون خواسته...

من خواهرم که مثل دوقلو بودیم باهم ارث منو خورد باورت میشه.اوه تا دلت بخاد بدی دیدم دیگه الان حوصله ه ...

ماهم دقیقا عین دوقلو بودیم ک متاسفانه متوجه شدم ی طرفه بوده

من شانس اوزدم فقط ی کار شریکی رو انجام ندادم 

خدا به مادرم عمرر بده که نذاشت،،اونموقع بده شد ولی نجاتم داد

✨️🌷

ماهم دقیقا عین دوقلو بودیم ک متاسفانه متوجه شدم ی طرفه بودهمن شانس اوزدم فقط ی کار شریکی رو انجام ند ...

باز خوبه مادرت طرفت بود متاسفانه مادر من با حرفاش خام شد چون خیلی زبون بازو باسیاسته

باز خوبه مادرت طرفت بود متاسفانه مادر من با حرفاش خام شد چون خیلی زبون بازو باسیاسته

اونموقع ازهم دور بودیم بهتر بود الان میبینتش طرف اون میره

ولی واقعا توقع همچین رفتارایی رو نداشتم ازش خیلی دلم شکست 

✨️🌷

اونموقع ازهم دور بودیم بهتر بود الان میبینتش طرف اون میرهولی واقعا توقع همچین رفتارایی رو نداشتم ازش ...

منم بخدا واگذارش کردم و هیچوقت نمیبخشمش بهش گفتم هر وقت زمین خوردی یاد من میفتی شاید نفرین من نگرفته باشه اما تو قطعا یادم من میفتی همین برات بسه

با تنهاییت حال کن ادما تنهاترت میکنن بخدا شعار نیست مردم خیلی بد شدن

دقیقا خیلی بد شدن ببین همسایمون شوهرش براش ۲۰۷خرید کلی بهش گفتم مبارکت باشه چرخش برات بچرخه و از این حرفا بعد من بعداز اینهمه سال ی ۲۰۶مدل پایین ک چندجاش رنگه خریدم دختر همسایمون امروز ی جوری بهم نگاه کرد انگار مال اونه یا دزدی کردم نه تبریکی نه چیزی تازه چپ چپ هم نگاه میکرد چرا اخه 😕

چرا آخه مگه تو چیکار کردی رفتارت چگونه بوده باهاشون

هیچی بخدا اصلا شانس ندارم کلا از بچگی هم همینجور بودم خالم نمیتونست ببینه منو رابطمو باهاش قطع کردم حالا میبینم انگار کلا هیچکس نمیتونه منو ببینه 😕

آخی الهییییییییی ! ولی آخه دختر.... تو این دوره و زمونه همسایه کیلو چنده !!!

ببین از نگاه های ک انگار مال اونا دست منه بیزارم از نگاهای ک انگار شوهرم دزدی میکنه میاره برا ما دیدی بعضیا دنیا دنیا مال و ثروت دارن بقیه چشم دیدنشونو دارن اما بعضیا ی چیز بی ارزشم بگیر تو چشم بقیه انگار چ خبره دقیقا منم 😕

خدا هست چرا با اون دلتو خوش نمی کنی اونی که حتی از مادر خونی تو هم بی نهایت مهربونتره ؟!!!

دقیقا قربون خدا برم ک همه چیز بهم داده خداروصدهزارمرتبه شکر برا داشتن بچه هام همسرم زندگیم خانوادم ❤️

ولکن تروخدا همش حرف و حدیثه من انقدر حمالی کردمو گفتن وای دوستت داریم تو چقدر خوبی که اخرش من ی چی م ...

میدونی گاهی آدم دستش نمک نداره هر کاری هم بکنی بازم آدم بده داستان تویی منکه دیگ سعی کردم برای هیچکس هیچ‌کار نکنم