این چند باره با اینکه من یه گربه ی دختر دیگه هم دارم و همبازی هم هستن فکر میکردم با هم مزدوج میشن ولی الان سه چهارمین باره میبینیم گربه نره که فوق العاده هم خوشگله میره چند خیابون اون طرف تر میریم دنبالش میاریمش بعد بابام سه چهار روز پیش رفته بود دنبالش دیده بود پیش یه گربه ی سفید خیلیی خوشگله که ماده هستش اینم گفته شاید اتفاقی هستش حالا امروز باز متوجه شدیم رفتیم دیدم بله این همه خیابون رفته تو شلوغی ماشین و ترافیک که ممکنه چیزی براش اتفاق بیوفته که عشقشو ببینه وی خدا خیلی ذوق دارم براش 😭🤣🤣🤣حتی گربه هم عاشق شده ولی من هنوز تکلیفم مشخص نیستشششش یاد بگیریم تباهاا
خدایا، خودمو به تو سپردم.... 🌱به کوری دو چشم دشمنانش فقط حیدر امیرالمؤمنین است❤️🌱
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
من یه ماهه هستش باهاش دعوا کردم گفتم نمیخوام تو رابطه باشم بخاطر حال خودم نیاز به تنهایی دارم اون اول خیلی پیگیر بود دیشبم داشتیم همینطوری درد و دل میکردیم خیلی همینطوری گفت به عنوان برادرت نصیحتت میکنم بعد من مونده بودم ک این آدم انقدر عاشق بود شب قبلش چرا اینطوری شده حس میکنم میخواد حرصم بده یا ناز کنه
خدایا، خودمو به تو سپردم.... 🌱به کوری دو چشم دشمنانش فقط حیدر امیرالمؤمنین است❤️🌱