2777
2789
عنوان

شکست خوردم تو پروژه ترک پوشک🤕😭

| مشاهده متن کامل بحث + 264 بازدید | 38 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

حالا ک مادرا جمع این وضعیت دخترمو میگم بگین طبیعیه یا ببرمش گفتار درمانی جایی

الان دخترم ۲۰ ماهشه اصلااااا حرف نمیزنه حتی یک کلمه بعضی وقتا میبینم با خودش زمزمه میکنه مثلا میگ بابا تاب عمه اما هیچ کلمه ای ب اطرافیانش نمیگ خیلیییی نگرانم

باید تحمل کنی دیگه حتی تا ۶ ماهم طول میکشه تا بچه عادت کنه

خیلی سخته امروز همش یا داشتم شلوار میشستم یا فرش آب میکشیدم

میشه واسه خونه دار شدنمون یه صلوات بفرستی😔
۲ سال و ۳ ماه

چه عجله ای داری؟بذار چند ماه دیگه بزرگتر میشه خودش راحتتر همکاری میکنه،چه اصراری دارین به زور بچه رو وادار کنین به کاری که در حال حاضر تواناییش رو نداره،روح و روان بچه هم این وسط آسیب میبینه

من سه ماه گرفتمش پی پیشو هرکار میکنم فقط تو پوشک میکنه از پی پیش میترسع انگار.همون اوایل یه بار رفت ...

پسر منم همینطوره خیلی میترسه ازش

تو این یکماه حتی یبارم نشد تو دستشویی پیپی کنه همش تو شلوارش

چه عجله ای داری؟بذار چند ماه دیگه بزرگتر میشه خودش راحتتر همکاری میکنه،چه اصراری دارین به زور بچه رو ...

اجبار نکردم هعی گفتم خوب میشه حتما 

الان خودم واقعا بیشتر اذیت شدم

دخترمم خیلی اذیت کرد ولی یه روز صبح بیدار شد انگار معجزه شد 

ببین یه دوسه ماهیی بیخیال فرش ها باش بزار عادت کنه بعدا همه چیو باهم بشور

خب نمیشه پا میزاریم روش همه جا نجس میشه نماز کجا بخونیم

پسر منم همینطوره خیلی میترسه ازشتو این یکماه حتی یبارم نشد تو دستشویی پیپی کنه همش تو شلوارش

استارتر امضاتون

به حق خیمه امام حسین آمین،اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم 

یا علی....خانما درخواست دوستی میدید قبلش تو یکی از تاپیکام کارتون رو بگید که رد نکنم...تاپیک اولم همیشه بازه هر کس بخواد میتونه اونجا کامنت بذاره.....به حق شهدای کربلا اللهم عجل لولیک الفرج 🌱