2777
2789

تمام اعمال ما را ارواح شاهدن

هُوَ رَبُّ المُستَحیل و أنت تبكي عَلَي المُمكن.او خداوند ناممکن هاست،در حالی که تو بر ممکن ها گریه میکنی

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

توضیح مختصر لطف کنی بدی ماهم در جریان موضوع یاشیم 

یه بار تو یه مجلسی یه گوشه نشسته بودم و حوصلم سررفته بود یه خانم انرژی مثبتی  اومد پیشم و بدون مقدمه بهم گفت چه دختر خوشگلی چه صورت قشنگی و رفت اون جمله یه حس مثبت و رنگی رنگی بهم القا کرد که توطول بیست سال زندگیم تاحالا نچشیده بودمش و هنوزم وقتی بهش فکر میکنم قلبم اکلیلی میشه وهمون چند تا کلمه معمولی منو اون شب تبدیل کرد به یه دختر پرانرژی و شاد.از اون شب به بعد تصمیم گرفتم منم همین حس مثبتو به اطرافیانم بدم و خجالت و تکبرو بزارم کنار و هرکسی که در نظرم یه نکته مثبت داشته باشه بهش یادآوری کنم و بگم که چقدر خاصش کرده شاید تونستم منم همین حس نابو بهش بدم😍❤️
چی میگفت ؟

بیماره از اتاقی که تو ایسیو در فاصله سی و پنج متریش بوده با تمام جزییات گفت روحش اینا را دیده اتاق را نشون دادن حتی مارک سیگار پرستاری که میرفته اونجا سیگار می کشید را هم گفت

هُوَ رَبُّ المُستَحیل و أنت تبكي عَلَي المُمكن.او خداوند ناممکن هاست،در حالی که تو بر ممکن ها گریه میکنی

همه‌ارواح‌ملائک و مومنین‌وانبیاء شاهدن

واز همه‌مهمتر

الم‌یعلم بان الله یری؟؟

آیا‌نمیدانید خدا شما‌را میبیند؟(شرم‌نمیکنید)

آقا هستم(هیچ چیز بالاتر‌ از حُسن رفتار و حُسن کلام نیست) اگه درخواست دوستی از بنده دریافت‌کردین فورا گزارش بزنین‌واسکرین بزارین

برنامه همش دروغه و توهم ذهن انسان

دقیقا با آیات قرآن‌روایات اهل بیت ما سنخیت داره

الان همه‌پرسنل بیمارستان‌و...دارن‌دروغ میگن؟؟

بعد شما راست میگی؟

آقا هستم(هیچ چیز بالاتر‌ از حُسن رفتار و حُسن کلام نیست) اگه درخواست دوستی از بنده دریافت‌کردین فورا گزارش بزنین‌واسکرین بزارین

نه شما راست میگی

خب شما‌باور‌نکن

ببینید

فرقش چندساعت..چندروز..چندماه ونهایت چندساله

هممون طعم‌مرگ‌رو خواهیم چشید

اونوقت هممون خواهیم دید عالم غیب رو

کدوم شبکه نشون داد؟

الان داره میده

شبکه قرآن

هرشب ۱۱:۱۵