همدانشهرهمن مدیر عضویت: 1402/12/01 تعداد پست: 2185 عنوان خدا هنوزم حکمتت رو نفهمیدم | مشاهده متن کامل بحث + 451 بازدید | 95 پست ای کاش حتی برای یک ثانیه داشتمتخیلی دوست داشتمحسرتت به دلم موندخوشبخت باشیبه روی خودم نمیارم ولی داغون شدم عشق یک طرفه و نگفتن بهش خیلی بده امروز | 00:16 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
_arghavan_ عضویت: 1401/08/10 تعداد پست: 940 اینم هست ای کاش همه ی جوون ها خوشبخت بشن الهی آمین ارغوان، شاخه ی هم خون جدا مانده من...
_arghavan_ عضویت: 1401/08/10 تعداد پست: 940 دقیقامن متاسفانه حالم با خودم خوب نیسباید رو خودم کار کنم حتما اون پادکست آقای اورا رو گوش کن دوستم خوبیش اینه که طبقه بندی شده و در مورد هر موضوعی که میخوای فقط همونو گوش میدی اول عاشق خودت شو ارغوان، شاخه ی هم خون جدا مانده من...
uuummzzz عضویت: 1403/06/28 تعداد پست: 327 🥲🥲 نه یک بار رفتم تراپی ، دوس ندارم ادامه بدم برو ضرر نمیکنی ، من خودم مشاوره گرفتم خیلی راضی بودم حرفای فوقالعاده خوبی زد ! برو یه تیر تو تاریکی تهش اینه که هیچی نمیشه ضرر که نمیکنی
همدانشهرهمن مدیر استارتر عضویت: 1402/12/01 تعداد پست: 2185 حتما اون پادکست آقای اورا رو گوش کن دوستم خوبیش اینه که طبقه بندی شده و در مورد هر موضوعی که میخوای ... حتما عزیزم ❤❤
همدانشهرهمن مدیر استارتر عضویت: 1402/12/01 تعداد پست: 2185 برو ضرر نمیکنی ، من خودم مشاوره گرفتم خیلی راضی بودم حرفای فوقالعاده خوبی زد ! برو یه تیر تو تاریکی ... فعلا که وقت ندارمولی دوست صمیمیم هم میگفت برو ، خیلی خوبهاین امتحانام تموم بشه میرم
uuummzzz عضویت: 1403/06/28 تعداد پست: 327 فعلا که وقت ندارمولی دوست صمیمیم هم میگفت برو ، خیلی خوبهاین امتحانام تموم بشه میرم راهش فقط مشاورس انقدری هم وقتت رو نمیگیره مجازیه