2777
2789
عنوان

خدا هنوزم حکمتت رو نفهمیدم

| مشاهده متن کامل بحث + 459 بازدید | 95 پست
متوجه نشدم سمت پیدا کردن استعداداتم چه ربطی به طرف داشت

ببین تو یه مزرعه گل اون گلی که بلند تره و توچشمه رو شما بهتر میبینی و میپسندی

ادمی که تو یه کار یا حرفه یا هنر یا هر چیز دیگه ای از سطح بالایی برخوردار باشه میشه مثل همون گل بلند توی مزرعه

🧔اقا هستم

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

من به قسمت اعتقاد دارم اگه قسمت تو اون آقا بود حتما میشد... مطمئن باش خدا بهترشو واست در نظر گرفتهعش ...

دقیقا خودمم میگم 

هیچ کاره خدا بی حکمت نیس

من تا به حال تجربه نکردم عشق یک طرفه رو

اونی که دوسش داشتم نشد ،اونایی که دوسم دارن و دوست ندارم

ببین تو یه مزرعه گل اون گلی که بلند تره و توچشمه رو شما بهتر میبینی و میپسندیادمی که تو یه کار یا حر ...

از نظره تحصیلات کم ندارم و بالا هستم 

خانومش نه از نظر تحصیلات و نه خانواده و شعل پدر ، پایین تر از ما هستن ، دوس نداشتم بگم اینا رو ،ولی شما گفتین ، مجبور شدم بگم

تنها چیزی که بالاتر از منه ، قدش از من بلند تره

برادر من به این چیزا نیس

دقیقا خودمم میگم هیچ کاره خدا بی حکمت نیسمن تا به حال تجربه نکردم عشق یک طرفه رواونی که دوسش داشتم ن ...

خدا که رقم بزنه قشنگتره 💛🦋

انشاالله خوشبخت شی نازنینم

من برام پیش اومده یه نفر ک خیلی عاشقم بود و من عاشقش نبودم ازدواج کرد بااینکه من نمیخواستمش اما مثه تو یه حال عجیبی داشتم اونشبی که فهمیدم ازدواج کرد، براش آرزوی خوشبختی دارم از ته دلم

زمان که بگذره واست کم رنگ میشه

ارغوان، شاخه ی هم خون جدا مانده من... 
اره قسمتم نبود ، شاید اون آدمی که من تو ذهنم ازش ساخته بودم ،نبود اصلن 🥺🥺 ولی خب اذیت شدم

خوبه ارتباط نداشتی باهاش دورادور دوسش داشتی پس خیلی وابستش نبودی راحت میتونی فراموشش کنی

خدا که رقم بزنه قشنگتره 💛🦋انشاالله خوشبخت شی نازنینممن برام پیش اومده یه نفر ک خیلی عاشقم بود و من ...

ممنون مهربونم❤❤

انشالله

حس خیلی بدی واقن

یادم که نمیره هیچ وقت ، اما کم رنگ میشه رفتع رفته